Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1hafta sonra kontrole gittiğimde sorucam ama sizde de böle bişe oldu mu,olduysa ne yaptınız..kuru tutuyorum,iç çamaşırını sık değiştiriyorum ama acaba başka bişey mi var
canım uykudan uyandıracak kadar yoğun bi kaşıntı ise çok büyük ihtimal mantardır muhakkak doktora gitmelisin.. bebeğe gitmez ama ilerleyen safhalarda sana zarar verir.. hatta benim bildiğim tedavi olmazsan normal doğum bile riske girer sonuçta mikrobik bur durum..
Canım mantar olmalı bazen mantarda akıntı çok nadir oluyor aynısı bende de olmuştu çok rahatsız edici bir durum ama doktorlar 20.haftadan evvel müdahale edemiyor doktora gittiğinde anlat o zamana kadar da iç çamaşırını her gün değiştir ve muhakkak pamuklu iç çamaşırları kullan günlük pedler kullanma sakın bir de temizliğini önden arkaya doğru yap sürekli kuru tutmaya çalış dikkat etmediğim zaman hala oluyor bende ama dikkatli olunca geçiyor doğuma kadar bir zararı yok bebeğe ama doğum esnasında bebeğin ağzına ya da diline bulaşma riski çok yüksek Allah yardım etsin bir an evvel geçer inşallah
1hafta sonra kontrole gittiğimde sorucam ama sizde de böle bişe oldu mu,olduysa ne yaptınız..kuru tutuyorum,iç çamaşırını sık değiştiriyorum ama acaba başka bişey mi var
Gebelikte mantar ve akıntılar çok artar demişti doktorum. Ben çok çektim, benim akıntılarımın rengi artık yeşile dönmüştü. 7 aylık hamile olmama rağmen doktorum doğum masasına yatırıp temizlemişti vajinamı o derece yani. Doktoruna söylemeyi unutma, bebeğe zararsız bir ilaç önerir merak etme. Ben çok kullandım gebeyken:)