Hamilelikte vajinal ağrı?

Lmntbrdgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
7.741
En iyi cevaplar
2
9.208
118
Merhaba arkadaşlar 25 haftalık hamileyim vajinamin üst kısmında dokununca bir ağrı oluyor altlarına doğru özellikle gece dönerken sızlama gibi bir şey hissediyorum kemiklerimde yaşayan var mı

Rahım genişliyor endiselenmeyin
Merhaba arkadaşlar 25 haftalık hamileyim vajinamin üst kısmında dokununca bir ağrı oluyor altlarına doğru özellikle gece dönerken sızlama gibi bir şey hissediyorum kemiklerimde yaşayan var mı

Benim böyle olduğunda idrar yolumda enfeksiyon vardı canım bir idrar tahlili ver istersen

Benim böyle olduğunda idrar yolumda enfeksiyon vardı canım bir idrar tahlili ver istersen
Dün gittiğimde bebeğim 24+1 olması gerekirken bacak boyu 26+4 çıktı kafası da 26 hafta ile uyumluydu doktor büyüdüğü için baskı yapmış dedi kafası aşağıda ayakları yukaridaydi ama pazartesu kendi doktoruma gidince idrar testi de isterim

İyi canım inşallah öyledir akintin falan idrarda yanma yoksa büyük ihtimal öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…