Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileyim,, donaxyl fitil kullandım halen afedersiniz sarı süt kesiği gibi akıntım oluyor bu süreçte enfeksiyonu nasıl geçirebilirim fikirlerinize ihtiyacım var!
Hamileyim,, donaxyl fitil kullandım halen afedersiniz sarı süt kesiği gibi akıntım oluyor bu süreçte enfeksiyonu nasıl geçirebilirim fikirlerinize ihtiyacım var!
Merhaba 35 haftadayım kanımda enfeksiyon 70 di ve idrar yolu enfeksiyon vardı bakteri 500lere çıkmıştı antibiyotik tedavi görsüm bi hafta bakteri düştü kandaki enfeksiyonda düşmüştü ama tekrar 45 olmuş bişe anlayan fikri olan varmı ilk hamileliğimdede enfeksiyon tavan yapmıştı sakat gibi dolanıyodum bu işten bişey anlayan varmı yardımmmmm