Hamilelikte wbc yüksekliği

elif esin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
371
117
33
36
Arkadaslar seker yüklemesi testi yaptirmistim. Tahlil sonucunda wbc degerim 21. 6 cikti. Doktorum kanda enfeksiyon oldugunu söyledi. Enfeksiyon hastaliklarina gidip tekrar kan tahlili yaptirdim. Doktor kagida bakmadi bile. Normal wbc degeri kactir ve böyle bir durumla karşılaşan varmı.

Bir ben mi yaşadım bu durumu acaba ?? :KK43::KK43::KK43:
Bnde ayni durumu yasiyorum su an tek degilsin hatta simdi internetten sebebini arastiriyodum ve normal bisey olarak gorunuyo bnde anlamadim bu yuzden iki gun hastanede yattim bi degisiklik varmi bilmiyorum haftaya kontrolum var erken dogum ihtimalimde var su an 35+4 haftalik hamileyim doktor erken daha diye dogumu geciktirici ilaclar kullandiriyo

Ben 9 kasımda 14+ 3 hamileydim hic bir belirti ates hastalik belirtisi yoktu oncesinde bi anda sanci cekmeye basladim gittigimde wbc değerim 47 çıktı ve çok yüksek bu değermis düşüne sebep oldu cok uzgunum arkadaşlar dikkat edin önemli bişeymis bu

Hamile degilim ama wbc 17 cikti. Normal degerden fazlaydi kanda enfeksiyon oldugu soyledi 2 serumla 12ye dusuruldu gida zehirlenmesi benim enfeksiyon sebebi

Hamile degilim ama wbc 17 cikti. Normal degerden fazlaydi kanda enfeksiyon oldugu soyledi 2 serumla 12ye dusuruldu gida zehirlenmesi benim enfeksiyon sebebi
Merhaba, eski konu ama gıda zehirlenmesi olduğunu nerden anladınız? Yani ben gebeyim ve benim de 17 çıktı ama bende çok fazla halsizlik baş dönmesi var. Tam sonuç yarın çıkacak bu yüzden bir şey yapmadı doktor. Ama sizce düzelir mi?

Merhaba, eski konu ama gıda zehirlenmesi olduğunu nerden anladınız? Yani ben gebeyim ve benim de 17 çıktı ama bende çok fazla halsizlik baş dönmesi var. Tam sonuç yarın çıkacak bu yüzden bir şey yapmadı doktor. Ama sizce düzelir mi?
Mide bulantım vardı gıda zehirlenmesi yaşadıgımda. İstifrada ediyordum. Düzelir inşAllah. Zaten ben serumlardan sonra kendime geldim 2 saatte şükür

Yardım lütfen 5bucuk haftalık hamileyim kese görüldü kalp atışı içinde 31 ağustosa gün verdi doktor ama gelmeden bi çok kan testi verdi bugün almaya gittim CMV lgM die bi sonucum şüpheli pozitif çıktı sağlık ocagindaki doktor düşüğe neden olabilir dedi kendi doktoruma gittim 1 hafta sonra tekrarlayalim testi dedi kandaki mikrop dedi başına gelen varmı lütfen yardımcı olurmusunuz lütfen çok bekledim bebeğimi

Yardım lütfen 5bucuk haftalık hamileyim kese görüldü kalp atışı içinde 31 ağustosa gün verdi doktor ama gelmeden bi çok kan testi verdi bugün almaya gittim CMV lgM die bi sonucum şüpheli pozitif çıktı sağlık ocagindaki doktor düşüğe neden olabilir dedi kendi doktoruma gittim 1 hafta sonra tekrarlayalim testi dedi kandaki mikrop dedi başına gelen varmı lütfen yardımcı olurmusunuz lütfen çok bekledim bebeğimi

Antibiyotik kullanman gerek canım. Korkma tedavi edilebilecek bişey. Başka doktorada görün

Back
X