- 8 Mayıs 2021
- 5
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Hasret utku
Hamilelikte varfarin adlı ilaç kullandım ve bu gebelikte x ilacmis sonradan öğrendim bilinçsiz hamileliğim oldu 13 haftalığım bir sorun olur mu yarın ikili test yaptırıcam bebekte sıkıntı çıkarmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır korktugum için konu dahil açmadım
Şu an dalga geçtiğinizi düşünmek istiyorum ben hamileliğimi bilmeden doğum kontrol hapı kullandım öğrendiğimde ağlaya ağlaya hastaneye gitmiştim o günü hiç unutamam. Korkunun ecele faydası yok maalesef hatayı en başında söylemeyerek yapmışsınız x grubu ilaçlar büyük olasılıkla bebekte sorun yaratır tabi hangi hafta da kullandığınız da önemli eğer çok büyük bir problem olsaydı kanamayla sonlanabilirdi.
Sakatlık bırakır miŞu an dalga geçtiğinizi düşünmek istiyorum ben hamileliğimi bilmeden doğum kontrol hapı kullandım öğrendiğimde ağlaya ağlaya hastaneye gitmiştim o günü hiç unutamam. Korkunun ecele faydası yok maalesef hatayı en başında söylemeyerek yapmışsınız x grubu ilaçlar büyük olasılıkla bebekte sorun yaratır tabi hangi hafta da kullandığınız da önemli eğer çok büyük bir problem olsaydı kanamayla sonlanabilirdi.
İnşallah bırakmazSakatlık bırakır mi
Durumunuz nedir acabaHamilelikte varfarin adlı ilaç kullandım ve bu gebelikte x ilacmis sonradan öğrendim bilinçsiz hamileliğim oldu 13 haftalığım bir sorun olur mu yarın ikili test yaptırıcam bebekte sıkıntı çıkarmı
Hayır korktugum için konu dahil açmadım
Acaba sizin süreciniz nasıl geçtiDurumunuz nedir acaba
Hamile değilmişim benAcaba sizin süreciniz nasıl geçti