- 17 Haziran 2016
- 3.779
- 4.547
- 53
- 33
- Konu Sahibi Evininhatunu
-
Aleyküm selam canım bende çok vesveseli bi insanım sürekli kafamda bişeyler düşünüp gerçekmiş gibi içim yanardı hep bişey olacak endişesi vardı çok şükür geçti sürekli abdest al canımSelamun aleykum arkadaslar...Oncelikle 14 haftalik hamileyim hamile kaldiqim qunden beri ya buqun anneme babama kardesime bisey olursa iste ya ölüm haberlerini alirsam diyorum ve bunu 14 haftadir her dakika yasiyorum sanki o anı duymusum qibi uzuntusunude yasiyorum...Kendime cok soz verdim ama atlatamiyorum bu duru.un bebeqime zarari olurmu Allah rizasi icin yardim edin kafayi yicem yoksa...
Yok canım ya bebek niye etkilensin düşündüklerimizden öyle bişey olsaydı herkes sorunlu doğardı merak etme kim sürekli pozitif olabilir ki böyle düşündükçe sen şeytan daha vesvese verir bebeğin bundan etkilenmiyor canım rahat ol hepimiz aynıyız çok kafana takma ne kadar takarsan o kadar büyüyorZaten heralde bunu yasamayan yoktur demi negatif insan olmak lazim birazda :) Allah razi olsun sizden ama sadece suan kafama takilan yani buqune kadar dusunduklerim yuzunden bebegim etkilenmismidir bunu merak ediyorum daha fazla bunuda dusunup canimi sikmakta istemiyorum zor biseymis hamilelik qercekten :):)
Hamilelik hormonları sende kafa yapmış canım.Selamun aleykum arkadaslar...Oncelikle 14 haftalik hamileyim hamile kaldiqim qunden beri ya buqun anneme babama kardesime bisey olursa iste ya ölüm haberlerini alirsam diyorum ve bunu 14 haftadir her dakika yasiyorum sanki o anı duymusum qibi uzuntusunude yasiyorum...Kendime cok soz verdim ama atlatamiyorum bu duru.un bebeqime zarari olurmu Allah rizasi icin yardim edin kafayi yicem yoksa...
Canım hamileyken hepimizin üzüntüleri sinirli anları olmuştur.hamile kaldığımızda dünya durmuyor herşey devam ediyor.hormonlsri tavan yapan birer anne adayıyız sonuçta.oyle kolay kolay birşey olmaz bebeğe allah korusun.cok uzgunsen sitresliysen eğer bu ilerde erken doğum riski yaratır o kadar.rahatla biraz hamileligini yasa.benim tehlikem var yatıyorum canım benim.rahat olmaktan başka çarem yok.caremiz yok.Amin insaAllah canim cumlemize :) ya bu etraftakiler insanin canini sikiyo benim aklimda hic bole bi suphe durum yoktu dedilerki iste falanca biri cok uzulmus cocuk zihinsel enqelli doqmus dediler Rabbim korusun oqun buqundur bende kafamda bole seyler kurmaya basladim yoktu bole bi derdim ama iste etraf insani cok etkiliyo zaten hormonlar bozuk :):) insaAllah Rabbim saq salim kucaqimiza almayi nasip etsin hepimize :)
Bnde bazen kendim ölürsem bebeğim tek kalrsa diye düşündüm. Ama siz baya düşünüyorsnz gibi. Canm bişeyler okusan dua faln etsen.Selamun aleykum arkadaslar...Oncelikle 14 haftalik hamileyim hamile kaldiqim qunden beri ya buqun anneme babama kardesime bisey olursa iste ya ölüm haberlerini alirsam diyorum ve bunu 14 haftadir her dakika yasiyorum sanki o anı duymusum qibi uzuntusunude yasiyorum...Kendime cok soz verdim ama atlatamiyorum bu duru.un bebeqime zarari olurmu Allah rizasi icin yardim edin kafayi yicem yoksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?