Hamilelikte yakınlarımı kaybetme korkusu yaşıyorum...

Evininhatunu

05.09.2017 ♡Zümra Naz♡
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
3.779
4.547
53
33
Selamun aleykum arkadaslar...Oncelikle 14 haftalik hamileyim hamile kaldiqim qunden beri ya buqun anneme babama kardesime bisey olursa iste ya ölüm haberlerini alirsam diyorum ve bunu 14 haftadir her dakika yasiyorum sanki o anı duymusum qibi uzuntusunude yasiyorum...Kendime cok soz verdim ama atlatamiyorum bu duru.un bebeqime zarari olurmu Allah rizasi icin yardim edin kafayi yicem yoksa...

Aleyküm selam canım bende çok vesveseli bi insanım sürekli kafamda bişeyler düşünüp gerçekmiş gibi içim yanardı hep bişey olacak endişesi vardı çok şükür geçti sürekli abdest al canım

Canim cok saqol herqun kendi kendime soz veriyorum eminim bi namaza falan baslasam rahatlicam insaAllah...Artik pek dusunmuyorum ama acaba buqune kadar dusunduklerim bebeqimi etkiledimi cok merak ediyorum Allah korusun zekasinda falan bisey olmasini istemiyorum Rabbim sen koru nolur

Bende cok yaşadım tatlim ozellikle ilk aylarda. Ama son aylara geldigimde gozum bebisimden başka birşey görmüyor. Suanda tek takıntım bebisim doğduktan sonra onu nasıl koruyup kollayacagim oldu

Zaten heralde bunu yasamayan yoktur demi negatif insan olmak lazim birazda :) Allah razi olsun sizden ama sadece suan kafama takilan yani buqune kadar dusunduklerim yuzunden bebegim etkilenmismidir bunu merak ediyorum daha fazla bunuda dusunup canimi sikmakta istemiyorum zor biseymis hamilelik qercekten :):)

Yok canım ya bebek niye etkilensin düşündüklerimizden öyle bişey olsaydı herkes sorunlu doğardı merak etme kim sürekli pozitif olabilir ki böyle düşündükçe sen şeytan daha vesvese verir bebeğin bundan etkilenmiyor canım rahat ol hepimiz aynıyız çok kafana takma ne kadar takarsan o kadar büyüyor

Hamilelik hormonları sende kafa yapmış canım.bende 13 haftalığım.neler düşünüyorum. Bir bilsen..çok sinirliyim.tehlikemde var.aklimda neler kuruyorum.ama şöyle birşey var eğer bu durum seni çok rahatsız ediyor kafandan atamıyorsan doktorunla yada bir psikologla görüş.bu korku bebegi etkileyebilir canım.gecmis olsun.en kısa zamanda da umarım düzelir herşey.bebeginide sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Amin insaAllah canim cumlemize :) ya bu etraftakiler insanin canini sikiyo benim aklimda hic bole bi suphe durum yoktu dedilerki iste falanca biri cok uzulmus cocuk zihinsel enqelli doqmus dediler Rabbim korusun oqun buqundur bende kafamda bole seyler kurmaya basladim yoktu bole bi derdim ama iste etraf insani cok etkiliyo zaten hormonlar bozuk :):) insaAllah Rabbim saq salim kucaqimiza almayi nasip etsin hepimize :)

Canım hamileyken hepimizin üzüntüleri sinirli anları olmuştur.hamile kaldığımızda dünya durmuyor herşey devam ediyor.hormonlsri tavan yapan birer anne adayıyız sonuçta.oyle kolay kolay birşey olmaz bebeğe allah korusun.cok uzgunsen sitresliysen eğer bu ilerde erken doğum riski yaratır o kadar.rahatla biraz hamileligini yasa.benim tehlikem var yatıyorum canım benim.rahat olmaktan başka çarem yok.caremiz yok.

Bnde bazen kendim ölürsem bebeğim tek kalrsa diye düşündüm. Ama siz baya düşünüyorsnz gibi. Canm bişeyler okusan dua faln etsen.

Ya sorma walla ben bunu dusunuyorum bide o anki aciyi yasiyorum sanki istiyorumki annem babam kardeslerim hep qozumun onunde olsun falan offf bilmiyorum hormonlarimi baskasi yonetiyo sanki :):):)

Ayyy suan resmen cöktüm yaaa internette neler yaziyo boyle stres zihinsel enqelli yapar falan bole bisey olabilirmi arkadaslar kim 9 ay qulebilirki Allah askina ya bu internet benim psikolojimi daha cok bozdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…