Hamilelikte yaşadığım garip duygular

suicide_girl

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
10
0
6
Edirne
Çok yeni üye oldum ama benim de derdim hiç bitmiyor..Kızlar ben 4 aylık hamileyim.Aslında hiç planlamamıştık aniden oldu ben de anlamadım..Bir yandan kızımı kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla ve çoook büyük heyecanla bekliyorum, bir yandan da nasıl bir anne olurum diye düşünüyorum kara kara.Ben daha bebeğin altının nasıl alındığını bile bilmiyorum, ya bebeğim hastalanırsa, ya bakamazsam ona? bir de ben hamile olduğumu 1.ayımda öğrendim o bir ayda içtiğim sigaraların kızıma ya zararı dokunduysa? ya ne bileyim ben kendimi hamile kalmadan önce hep genç kız gibi hissederdim, yani şimdi 23 yaşında olmama rağmen kendimi garip hissediyorum..Aslında benim isteğim bir 2-3 sene beklemekti..Siz de böyle hissettiniz mi hiç?

Sorumluluk. Artığından bu büyüme hissi her anne adayı. Yaşar. Bu. Kaygıları bebek doğduğunda sanki. Bütün. Bakım bilgileri birden. Yuklenıyor. Anneye. Bır. Haftada. Hepsine alışıyorsun çok kaygılanma. Sağlıkla kucağınaalırsın inşallah bebeğni

Ben 25 yasinda 3.5 yasinda erkek annesiyim
Altini alabilirmiyim hastalanirsa bakabilirmiyim (uykum agirdir misal ) uyanabilirmiyim butun gece basini bekleyebilirmiyim hepsini dusunuyo insan
Alt alma kucakta tutma ki zaten acemilik yasanabilir sorun degil diger turlu bakimlari ic gudusel olarak gelisecektir ilk kucagimda tuttugum bebek oglum mesela kendim tek basima yikadim cokta eglenceli ustelik
Genc kiz meselesine gelince ben daha kendimi gencecik goruyorum olgun hissedemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…