hamilelikte yemek yiyememek zararlımı?

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
53
s.a. arkadaşlar
hamileliğimin 7.haftasındayım,daha gecen haftaya kadar yok ceviz yiyeyim zeki olsun yok pekmez yiyeyim kan olsun derken birden iştahım kesildi.
midem çok bulanıyor,eğer o bulantıyla ayakta falan durmaya çalışırsam bayılacak gıbı oluyorum.zorla bı kaç bişey yiyip uzanıyorum bıraz hafifliyo.
size sorum şu yiyorum fakat yumurta sut pekmez ceviz düsünsem mıgdem bulanıyor.millette zorla ceviz ye diyor.ceviz falan yemesem benım yavrucagımın zekası gelişmez mi mesela?o_Oben zorlamadan yiyebildiğim şeyleri yiyorum migdem bulanmasın dıye..
dr da bana henuz şunu ye bunu ye bsy demedı.o kadar onemlı olsa derdi sanırım?
başına boyle birşey gelen,dr uyla konusan varmı?

Kendini zorlamadan yiyebildigin faydalı şeylerle beslen. Bana söylenen bu. Yediğini çıkarırsan ne sana ne bebeğe faydası olmayacağına göre zorlamanın anlamı yok bence .

Kendini zorlamadan yiyebildigin faydalı şeylerle beslen. Bana söylenen bu. Yediğini çıkarırsan ne sana ne bebeğe faydası olmayacağına göre zorlamanın anlamı yok bence .
size dr mu soyledı bunu,bana dr hiç bişey demedi özele gidiyorum birde:(
kalp atışını duyduktan sonra mı soleyecek acaba anlamadım..bayram girdi gidemiyorumda..
teşekkur ederım bu arada bayramınızda kutlu olsun:anneadayı:

cocugun gelişimi icin saglıksız yanı yemen lazımm yemeden olmazz kussanda zorlansanda yemek zorundasın

ilk beş ay anne depoları kullanılıyor.. kusuyorsunuz zaten hatta zayıflıyorsunuz..yemek yıyeyım dıye çk işkence etmeyın kendınıze..strese gırersınız.. az yıyın,sulu gıdalarla beslenın kusmalarınız olduğunda..önemlı olan sıvı kaybı olmasın..
iştah 3. ay sonu gıbı gerı geliyor zaten kusmalar bıtınce..

ilk beş ay anne depoları kullanılıyor.. kusuyorsunuz zaten hatta zayıflıyorsunuz..yemek yıyeyım dıye çk işkence etmeyın kendınıze..strese gırersınız.. az yıyın,sulu gıdalarla beslenın kusmalarınız olduğunda..önemlı olan sıvı kaybı olmasın..
iştah 3. ay sonu gıbı gerı geliyor zaten kusmalar bıtınce..
geçti geçti cnm çok sukur:anneadayı:
ilk bebiş olunca insan çok panik yapıyor.birde millet kussanda hergün yumurta yiyeceksin falan diyordu.tövbe ya,ben tuzlu krakeri bile zor yiyordum millet yumurta ye diyordu:KK51:
o zamanlar dr a da ddm miğdem çok bulanıyor diye,dr güldü iyi işte kilo almazsın dedi:cool:
Allah a şükür bebişim benim yiyemediğim zamanlarda bile güzel gelişti..
Rabbim ona göre yaratıyor işte..
sizin benden ilerde hamileliğiniz,nasıl gıdıyor?haraketlerınız falan kısıtlandımı?ben su an deshaneye gıdıyorumda sınavlar için,1 ay sonramı merak ettım:anneadayı:

geçti geçti cnm çok sukur:anneadayı:
ilk bebiş olunca insan çok panik yapıyor.birde millet kussanda hergün yumurta yiyeceksin falan diyordu.tövbe ya,ben tuzlu krakeri bile zor yiyordum millet yumurta ye diyordu:KK51:
o zamanlar dr a da ddm miğdem çok bulanıyor diye,dr güldü iyi işte kilo almazsın dedi:cool:
Allah a şükür bebişim benim yiyemediğim zamanlarda bile güzel gelişti..
Rabbim ona göre yaratıyor işte..
sizin benden ilerde hamileliğiniz,nasıl gıdıyor?haraketlerınız falan kısıtlandımı?ben su an deshaneye gıdıyorumda sınavlar için,1 ay sonramı merak ettım:anneadayı:

çoraplarımı ayakkabımı eşim gıydırıyor yanımdaysa o an..
gece yatakta ters dönmüş tospağaa gıbıyim..
onun dışında pek kısıtlanmadım açıkçası..
öğretmenim,sınıfta ayakta duruyorum gün içinde farkında olmadan..o bıraz zor..az kaldı iznime..çok şükür işlerimi yapıyorum..
karın kasık ağrılarım var,,o da normal :)

çoraplarımı ayakkabımı eşim gıydırıyor yanımdaysa o an..
gece yatakta ters dönmüş tospağaa gıbıyim..
onun dışında pek kısıtlanmadım açıkçası..
öğretmenim,sınıfta ayakta duruyorum gün içinde farkında olmadan..o bıraz zor..az kaldı iznime..çok şükür işlerimi yapıyorum..
karın kasık ağrılarım var,,o da normal :)
iyi maşallah ya :KK66:
bende ılerledıkçe oturamaz olucam falan diye korkuyordumda,motive oldum söylediklerinizi duyunca..ınş.benım hamılelıgımde kolay geçer,sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza..

iyi maşallah ya :KK66:
bende ılerledıkçe oturamaz olucam falan diye korkuyordumda,motive oldum söylediklerinizi duyunca..ınş.benım hamılelıgımde kolay geçer,sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza..

amin..

korkma ya bıgün ıyı oluyorsun kuş gibisin..birgün uyanıyorsun damperli kamyon ağırlığındasın..değişken oluyor yani..her ne olursa olsun ben böyle kalıcam dıye düşünmemek lazım..
ALLAH kolaylık ve sağlık versin hepimize..

Back
X