- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etsiz cigköfte yiyebilirsincanimin cektikleri top 5
1- çiğköfte
2- cips
3- kola
4- iskembe çorbası
5- hamburger mümkünse steakhouseburger:)
hamburger/kola/cips arada kacamak yapiyorum.ilk hamileligimde iskembe çorbasını anneme yapririp iciyordum.
ama çiğköfte asla tuketmedim tuketmemeliyim direniyorum :)
Günde bir adet serbest eger cay hiç icmiyorsanız iki tane de icebilirsiniztürk kahvesi günde birtane içilebilir mi
TeşekkürlerÇiğköfte çiğ etten yapıldığı zaman zararlı..ama artık çiğ et kullanılmıyor yasak rahatlıkla yiyeblrsinz..
Ben normalde açık süt alıp kaynatir içerdim paket süt daha iyi su an dediler bakterilerden dolayi ama doğal daha iyidir bence bu işte bir yanlışlık varPastörize süt iciyormusunuz hanimĺar
Doktor bana pastorize ic dedi arada sirada iciyorum pek icim almiyo sütü canim istemiyoBen normalde açık süt alıp kaynatir içerdim paket süt daha iyi su an dediler bakterilerden dolayi ama doğal daha iyidir bence bu işte bir yanlışlık var![]()
İcimin organik sütü var onun tadı hoşuma gitti bı dene istersen içine kakao falan kat sade icemiyosan bende de yumurtaya karşı tiksinti oluştu yiyemiyorumDoktor bana pastorize ic
Doktor bana pastorize ic dedi arada sirada iciyorum pek icim almiyo sütü canim istemiyo
Icim aliyorum zatenİcimin organik sütü var onun tadı hoşuma gitti bı dene istersen içine kakao falan kat sade icemiyosan bende de yumurtaya karşı tiksinti oluştu yiyemiyorum
Nar niye yasak acaba ilk defa duydum?Cig et çiğköfte sarkuteri ürünleri maydonoz nar nane hurma yasakladı dortorum bana özellikle hurma doğuma yakın yeme erken doğum nedeni
Nar rahmi kalınlaştırır ibrahim sarcoglu da söylüyor rahim inceliği olanlara nar yiyin diyorNar niye yasak acaba ilk defa duydum?