neiraida Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Haziran 2018 540 538 103 istanbul 8 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi neiraida #1 kızlar selam, ben 11+5 günlük hamileyim ve bugün dışarıda birşeyler yedim içinde fesleğen varmış çok sonra farkettim. yemeğin tamamını bile bitirmedim ama korktum yine de fesleğen yediğim için. bir sorun olur mu sizce?
kızlar selam, ben 11+5 günlük hamileyim ve bugün dışarıda birşeyler yedim içinde fesleğen varmış çok sonra farkettim. yemeğin tamamını bile bitirmedim ama korktum yine de fesleğen yediğim için. bir sorun olur mu sizce?
Saksi_Degilim_Ben Nirvana Kayıtlı Üye 4 Eylül 2011 11.007 23.691 598 8 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi neiraida #2 Olmaz bişey kafana takma en yenmeyecek şeyde bile tadımlık bikaç lokma yiyebilirsiniz diyorlar
neiraida Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Haziran 2018 540 538 103 istanbul 8 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi neiraida #3 Saksi_Degilim_Ben .!.: Olmaz bişey kafana takma en yenmeyecek şeyde bile tadımlık bikaç lokma yiyebilirsiniz diyorlar Genişletmek için tıkla... ya valla çok az yedim de ne bileyim korktum valla sağolasın
Saksi_Degilim_Ben .!.: Olmaz bişey kafana takma en yenmeyecek şeyde bile tadımlık bikaç lokma yiyebilirsiniz diyorlar Genişletmek için tıkla... ya valla çok az yedim de ne bileyim korktum valla sağolasın