Hamilelikte yoğun akıntı

Ataabetull

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
1.642
864
123
29
Arkadaşlar hayırlı sabahlar günaydın
Şükürler olsun hamileyim tüp bebek yaptırmıştım neyse
Arkadaşlar aşırı derecede yoğun akıntım var önceden de yoğun akıntım olurdu ama bu kadar değildi her 30-40 dk ya bir günlük ped değiştiriyorum umursamayıp sık sık günlük ped değiştirip durdum ama artık olmuyor kaşıntı ve tahriş oluyor duramıyorum kasiyinca da kanıyor pişik oluyorum buna çare bulan var mı salı günü doktora gideceğim unutmazsam soracağım ama 9 ay hu hoyle nasıl geçecek bilmiyorum siz bu süreci nasıl atlattnz

Ben de 6+3 üm şuanda, tüp bebek oldu. Kullandığımız ilaçlar yapıyor sanırım. Oluk oluk katı şekilde geliyor. Bazen sarı bazen yeşile dönük doktorum çok normal diyor. Hatta bazen öyle bir geliyor ki bişey oldu sanıyorum koşuyorum wc ye akıntıymış bazen ardından lekelenmem oluyor. Hepsi normal diyor kokusuzsa ve kaşıntı yoksa tabii ki.

Koku yok aynı renk aynı yoğunlukta benim kide öyle kanama gibi lekelenme çok şükür yok ama kaşınıyor kasiyinca da ağrıyor dayanamiyorum bu akıntıyla 9 ay nasıl başa çıkıyorlar anlamıyorum

Koku yok aynı renk aynı yoğunlukta benim kide öyle kanama gibi lekelenme çok şükür yok ama kaşınıyor kasiyinca da ağrıyor dayanamiyorum bu akıntıyla 9 ay nasıl başa çıkıyorlar anlamıyorum
Kaşıntı için travazol sürebilirsiniz. Ve elma sirkeli ılık su ile yıkayın sürekli. Ped asla kullanmayın pamuklu iç çamaşırınıza bırakın gelsin akıntı. O vajinayı havasız bıraktığı için kaşıntı yapıyor. İç çamaşırınızı sürekli değişmek zorunda kalacaksınız ama en azından geçecek kaşıntı.

Anladım deneyeyim bakalım teşekkür ederim

Benim kaşıntı vs yok ama akıntı hayli yoğun. Bazen su gibi oluypr, bazen yoğun yeşile yakın. Günlük ped bende alerji yapıyor o yüzden gün içinde sık sık iç çamaşırı değiştiriyorum. Doktorum normal bir süreç, korkulacak bir durum yok dedi.
Kaşıntı olması mantar yada alerji olabilir. Doktorunuza muhakkak sorun.

Bende de aynı akıntı var bazen sıvı bazende çok katı oluyor beyaz renkte doktor idrar yaparken yanma yoksa bişey olmaz dedi kokusuz akıntı

Bende de aynı akıntı var bazen sıvı bazende çok katı oluyor beyaz renkte doktor idrar yaparken yanma yoksa bişey olmaz dedi kokusuz akıntı
Benimkide böyle iste sadece iç çamaşırı giyince 5 dk geçmeden bir daha ıslanıyor ve giydim dış kıyafet te rahatsız ediyor

Benimkide böyle iste sadece iç çamaşırı giyince 5 dk geçmeden bir daha ıslanıyor ve giydim dış kıyafet te rahatsız edi
Canım merhabalar geçtimi acaba benimde aynı sorunum var gebeyim yeşilimsi akıntı kaşıntı sürekli çamasır değiştiriyorum çok rahatız oluyorum

Canım merhabalar geçtimi acaba benimde aynı sorunum var gebeyim yeşilimsi akıntı kaşıntı sürekli çamasır değiştiriyorum çok rahatız oluyorum
Geçti canım çok şükür kullanmadığın atlet eskisi vs bez varsa ondan kat iki de birde çamaşır değiştirmek zorunda kalmazsn günlük ped havasız bırakınca yapıyor dendi çok şükür geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…