hamilelikte yolculuk yardım lütfen

deryahmet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
195
4
96
İstanbul
kızlar haftaya izine çıkıyorum. Trabzonda düğün var kaynımın bende gitmek istiyorum dr. izin verdi rapor yazarım dedi. ama ben korkuyorum acaba birşey olur mu? şuan 28 haftalık gebeyim. panik atağımda var korkudan bebeğe birşey olur diye endişeleniyor mu? sizce gitmelimiyim. yoksa 2 ay daha sabredip hiçbir yere kıpırdamamalımıyım. Bu haftalarda yolculuk yapanlar yardım lütfen.

canim gitme aslinda olmaz bir sey ama bosver dugunler yorucu oluyor demek isterdim git gonlunce eglen ama bizler nelerle basa cikarak hamile kalmaya calisiyoruz seneye bebeginle her yere gidersin, az kalmis ben senin yerinde olsam ne olur ne olmaz der cikmazdim yola. saglicakla huzurla kucagina al bebegini

Canım ben son 2 ayda toplam 3 bin km yol yaptım arabayla. Ön koltuğu itebildiğim kadar geriye ittim ayaklarımı da torpidonun üstüne diktim, püfür püfür gittim:)))) Trabzon'a uçak ile gidebiliyorsan çok çok rahat edersin. Hamileliğinde doktorunun tanımladığı bir risk yoksa günümüz koşullarında seyahat etmenin hiç bir sakıncası yok.

Ben de defalarca şehirlerarası yolculuk yaptım. 28. haftamda 8 saatlik bir yolculuk yaptım hem de arabada dört kişiydik.
Uçak yolculuğunda ise hiçbir sorun yok zaten. Doktorun gidebilirsin dediyse, için rahat olsun.

bence gitme.dr nekadar bişey olmaz dediysede kaybedersen vicdan azabından kurtulamazsın.drun söyledikleri bile teselli etmez seni... ben şuan 35 haftalık hamileyim ve ailemin yanına hiç gidemedim.hiç bukadar uzun ayrı kalmamıştık.çok özlüyorum ama sabretmek gerek...seneye istediğin yere gidersin inş.karar senin.sağlıcakla kal.Allah hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah.

cevaplarınız için tşk.ler. ama bende tereddütlüyüm gitmekte. kayınvalidemde gelme diyor zaten. ama eşim gidince ben yalnız kalacağım için gitmek istiyorum. napıcam bilmiyorum.

Derya ucakla git bir saatte ordasin.. Ama ucak fobin vs vs varsa orasi ayri, kolaylik olsun derken bebege stress yukleme birde. Dugun dernek kosusturma oluyor ama gitmeyincede yalniz kaldim onlar orda egleniyor vs vs psikolojisine girme.. Karar sizin. Bize de gecen hafta 28 haftalik hamile arkadas arabayla 8 saat yolculukla geldi.

canım uçakla gtmeyeceksen okadar yolu sakın gitme riske atma... ama uçaga alışıksan yani herhangi bir korkun yoksa uçagın hiçbir riski yok....

saolun arkadaşlar uçak fobim yok her sene uçakla gidiyoruz trabzona ama hava basıncı korkutuyor hani oksijensiz kalırmıyım diye. ya herşey Allahtan olacağı varsa burda da olur yoksa sağ salim kucağıma gelir. kıosmet bakalım. hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Rabbim tez zamanda sağlıklı bir şekilde çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. olmayanlarada tez zamanda bu duyguları tattırsın....

Derya ucaktan hic birsey olmaz elbette Allah korusun basta. Bebeklerin kulaklari basinctan etkilenebilir onlari emzirin , emzik verin falan diyorlar inis ve kalkislarda. Ama sen zaten hamilesin bu noktada bebegine zarari olmaz. Benim de dr um cok uzun ucusa izin verdi. Bizim yol yaklasik 17 saat sirf ucus+ aktarma falan 24 saat suruyor yaklasik. Normal insan bile cok yoruldugu icin o yuzden gitmedim ama simdi uzun bir araba yolculugu seyahati planliyorum. Bebek gelmeden once bas basa son gezi gibi;-))

hayırlısı canım seninki daha küçük yolculluk yapabilirisn.benim ki 7 aylık olduğu için korkuyorum ama inş. birşey olmaz.

ben daha bugün yolculuktan geldim.benide başta çok tedirgin ettiler aman biryere gitme diye.drun ilk aylar izin vermemişti zaten 27 haftalıkken sorun yok eğer gitmek istersen git dedi.gideceğim yer 11 saatlik yerdi.bizde ortada bir şehirde mola verdik birgün tekrar yola devam ettik.daha bugün geldim.git canım sadece yolların güzel olması önemli çok hoplatıp zıplatmasın yol seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…