Hamilelikte yolculuk

Elfmhmt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
1
7
1
33
Iyi gunler arkadaslar. Benim bi sorunum var ve goruslerinize ihtiyacim var. Suan 9 hafta 3gunluk hamileyim ve boluda yasiyorum esim ankaraya seyahat etme derdinde ailesini gormek icin kayinpederim bizi almaya gelicek fakat donuste otobus ile donucez ve yollar cok tehlikeli doktorumla gorustum onay verdi fakat benim icim hic rahat degil bu bebek icon 1yildir ugrasiyrm yumurtaliklarimi kaplamis bikist birikintisini tedavilerle astim ve cok zor hamile kaldim. bu konudaki goruslerinize cok ihtiyacim var simdiden tesekkurler.

Öncelikle tebrikler, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Doktorunuz izin verdiyse rahat olun. doktorlar 2 saatte bir mola verip kısa yürüyüş tavsiye ediyor. ben de dokuz haftalıkken 5-6 saatlik otomobille yolculuk yapmıştım. rahatsız olduğumda mola vermiştik. zaten Ankara Bolu arası uzun bir mesafe de değil.

Evet öncelikle inşallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini :)
Hiç sıkıntı etme kötüde düşünme iyi düşün olumlu düşün her zaman ki güzel şeyler olsun :)
Bi sorun olucağını sanmıyorum ben takma kafana sakın ben 10 haftalıkken otobüsle 8 saat yolculuk yaptım hiç bir problem olmadı :) 24 haftalıkken de 1 saat uçakla yolculuk yaptım hem gidiş hem dönüş olarak uçak en rahatı tabiki :)) ama korkun olmasın dediğim gibi iyi düşün iyi şeyler olsun..

Ben agustos basi arabayla 15 er saat gidis donus yolculuk yaptim istanbul-mugla arasi. dondugumde hemen kontrole gittim hicbisey olmadi allaha sukur. Hatta eylulde bende bir bolulu olarak boluya gelecegim 3 saat yolculukla . Ankara-bolu arasi cok yakin gonlunuzu ferah tutun bence

Ben ilk hamileligimde 32 haftalikken antalyadan bursaya gttim bikac gun kalip tekrar geri döndük.
Smdiki hamileligimdeyse 28 29.haftamda hic durmadan sürekli yolculuk yaptik antalyadan izmire kadar 1 hafta boyunca ve tekrar 500 km civari geri dönduk biseycik olmadi korkma bisey olmaz.
Esimn köyü var 2 haftada bi gidiyoruz yollari okdar bozukki sallana sallana orda bile bisi olmuyo yani ki duz yollarda hc sknti olmaz heleki daha yolun basindasin iyi dusun iyi olsun.
Saglikla al kucagna bebisini

Bir problem olacagını sanmıyorum, ben haftaya yurt dısına cıkıyorum o zaman 8. haftaya gırmıs olacagım su an 6+1 im. Doktorum bır problem yok dedi, hem Ankara Bolu arası cok yakın bır mesafe... Ben sahsen hamılelıgımde oturmayı dusunmuyorum gezebıldıgım kadar gezecegım

Allah çocuğunuzu size bağışlasın. Doktorunuza güvenin. ben 29 haftalıkken yolculuk yaptım hemde 9-10 saatlik. bence asıl sorun göbiş büyüyünce çünkü otururken bebiş göğüs kafenize baskı yapıyor. ufakken bir sorun olacağınj sanmıyorum ben 3 ve 4 aylıkken uçağa da binmiştim şuan 34 haftalık hamileyim çok şükür sorun olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…