- 19 Kasım 2015
- 237
- 69
- 98
- 33
- Konu Sahibi gonulturqut
-
inşallah bişey olmaz çok korkutdular bişey olur falan diye. bende korktum. 10dakkalık azıcık sarsıntıynan bişey olmaz her halde. ama bi sorayım dedim sizleredeSanmam. Zira bende yaptım. çok sikilirsan mola verebilirsen verirsin.
teşekkür ederim canım9 ay boyunca ne badireler atlatilacak kim bilir. Sakinan göze çöp batar
Ben bursa dan boluya yolculuk yaptım daha yeniydi hamileligim bana da dediler riskli olur falan diye Allahın izniyle bişey olmadı çok şükür canımArkadaşlar merhaba. 6haftalık hamileyim 1.5saatlik yolculuk yapmalıyım bunun 10dakkası falan sansıntılı yol biraz. sizce bebeğime bişey olurmu?
inşallah hayırlısıyla gidib gelirsin canım. 2gün üst üste gidib geldim bişey olmadı çok şükür ama biraz ağrılarım var oda yorgunluktandır her haldeYol fazla uzun değil bende bisey olacağını sanmıyorum bende ilk gebeligimde çok yolculuk yaptım en uzunu 18 saatti hatta tam yeni yeni kalırken ilk haftalarda bilmeden 22 saatlik yolculuk yaptım hiç bisey olmaz merak etme arkadaşın dediği gibi sakınan göze çöp batar bende 11 haftalık hamileyim ocak 10 gibi yolculuk düşünüyorum 18 saat tabi ilk önce druma da danisicam hayırlısı olur inş
Olabilir canm kolay değil tabi inşallah bende sağlıkla gidip gelirim hoş gidebilicemmi bakalım ama çok istiyorum gitmeyi ailemi çok özledim ve gitmeye çok ihtiyacım var ama tabi bebeğim herşeyden önemli hayırlısı artık Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin inşinşallah hayırlısıyla gidib gelirsin canım. 2gün üst üste gidib geldim bişey olmadı çok şükür ama biraz ağrılarım var oda yorgunluktandır her halde
canım hafif ağrılarım var. bugünde kahverengi akıntı geldi çok kırkuyorum düşükmü yapıcam diye9 ay boyunca ne badireler atlatilacak kim bilir. Sakinan göze çöp batar
doktora gittin mi veya sordun mu ? gidene kadar dinlen yorma kendini.canım hafif ağrılarım var. bugünde kahverengi akıntı geldi çok kırkuyorum düşükmü yapıcam diye
canım akıntı bi kez geldi sadece öyle saatlerinde. şimdi biraz ağrılarım var ama. sanki karnım yanıyordoktora gittin mi veya sordun mu ? gidene kadar dinlen yorma kendini.
Bir şey olmaz dediğim için korktum u an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?