Hamilelikte yolculuk

gonulturqut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
237
69
98
33
Arkadaşlar merhaba. 6haftalık hamileyim 1.5saatlik yolculuk yapmalıyım bunun 10dakkası falan sansıntılı yol biraz. sizce bebeğime bişey olurmu?

sonuçta hamilelikte cinsel ilişkiye izin veriliyor, Allahın izniyle 10 dklık sarsıntılı yolda bir şey olmaz diye düşünüyorum, keseyi ve embriyoyu gören doktora sormak lazım, tutunma iyiyse, kese etrafında herhangi bir sorun yoksa aşırı sakınmaya gerel yok bence...

Ben ilk 3 ay üst üste 6 il gezdim 3 hafta boyunca en uzun yolum 14 saatti. Cok sukur birsey olmadı sarsıntıli yollarda çoktu. Bir buçuk saatten bir şey olmaz bence

Çok fazla sakınmamak gerekir sanırım. Zira benim dezavantajım; ben 3 ay boyunca hamile olduğumu bilmeden ne yolculuklar yaptım, ne işler yaptım, soğuk denizde yüzdüm, çok yorulduğum zamanlar oldu ve bilmediğim için ağır şeyler de taşıyıp kaldırdım. Allaha şükür bir sıkıntı olmadı, yani zaten nasibinizde varsa Allah koruyor ve kuzunuz orada yaşama tutunuyor. Dikkat etmek lazım evet ama günlük yaşantıdan da kopmamak lazım bir şekilde, sakınan göze çöp batar diye bir laf vardır, fazla takıntılı olmak da iyi değil... Allah herkesin anne karnındaki ve dünyaya gelmiş yavrularını sağlıkla korusun

Arkadaşlar merhaba. 6haftalık hamileyim 1.5saatlik yolculuk yapmalıyım bunun 10dakkası falan sansıntılı yol biraz. sizce bebeğime bişey olurmu?
Ben bursa dan boluya yolculuk yaptım daha yeniydi hamileligim bana da dediler riskli olur falan diye Allahın izniyle bişey olmadı çok şükür canım

teşekkürler kızlar yorumlarınız için. çok şükür gidip geldim hiç bişey olmadı maşallah turp gibiyiz

Yol fazla uzun değil bende bisey olacağını sanmıyorum bende ilk gebeligimde çok yolculuk yaptım en uzunu 18 saatti hatta tam yeni yeni kalırken ilk haftalarda bilmeden 22 saatlik yolculuk yaptım hiç bisey olmaz merak etme arkadaşın dediği gibi sakınan göze çöp batar bende 11 haftalık hamileyim ocak 10 gibi yolculuk düşünüyorum 18 saat tabi ilk önce druma da danisicam hayırlısı olur inş

inşallah hayırlısıyla gidib gelirsin canım. 2gün üst üste gidib geldim bişey olmadı çok şükür ama biraz ağrılarım var oda yorgunluktandır her halde

inşallah hayırlısıyla gidib gelirsin canım. 2gün üst üste gidib geldim bişey olmadı çok şükür ama biraz ağrılarım var oda yorgunluktandır her halde
Olabilir canm kolay değil tabi inşallah bende sağlıkla gidip gelirim hoş gidebilicemmi bakalım ama çok istiyorum gitmeyi ailemi çok özledim ve gitmeye çok ihtiyacım var ama tabi bebeğim herşeyden önemli hayırlısı artık Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin inş

Biraz once drumla konuştum fakat o kadar uzun yolu tavsiye etmediğini söyledi ama yine de kendin bilirsin dedi ve bnm moralin dillerde geziyo napayim ki ben şimdi bu izinde gitmessek doğumdan sonraya kalacak ve bnm su anda gitmeye çok ihtiyacım var burda kimsem yok Komşum bile birde ilk bebeğimi kaybettim sürekli aynı şeyleri yasayacam korkusu var her gün stres içinde geçiyor çok bunaldim ve biraz bunlardan uzak durmam lazım ne yapmalıyım ki bana da fikir verin lütfen ben kendimi iyi hissediyorum inanıyorum da bisey olmayacağına ama yine de tedirginlik var esimde bahane ariyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…