Hamilelikte yürüyünce ağrı

areseyna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
330
336
53
25 haftalık hamileyim son birkaç gündür yürüyünce ya da ayakta biraz durunca karnım ve kasıklarım ağrıyor. Regl sancısına benzer bir ağrı oluyor bazen. Ve bacaklarıma vuruyor ağrı. Doktoruma yazdım bel ağrısı kaynaklı olabilir bel ağrın karnına ve kasıklarına bacaklarına vurur dedi pazartesi şeker yüklemem var o zaman bir kontrol ederiz dedi. Yaşayan var mı başka? Bebiş çok hareketli aslında maşallah o yüzden bir sorun olduğunu düşünmedim ama yine de bir sormak istedim.

Var canım var, kramp, ağrı gecirmedigim.bir gün olmadı, magnezyum kullandığım halde hep ağrılı geçirdim, bebiş agirlastikca bağlar kasılıyor ağrı çok oluyor, sağlıkla kavuşursunuz inşallah

Benim 30. Haftada başlamıştı yürürken, kalkarken falan kasıklara özellikle agri giriyordu. Kontrole gittiğimde bebeğin başaşağı döndüğünü, büyüdükçe agri olabileceğini söyledi doktor.

Benim 19 hafta ama daha şimdiden dediğiniz ağrıları yaşıyorum hatta bel ağrım da var ek olarak. Ama dinlenince hafifliyor ve lekelenme vs yoksa normal diyor Dr genelde

Bende de oluyor bacak aramda ağrı oluyor mesela daha ileriki haftalarda pelvikte de ağrı oluyor bende de yavaş yavaş başladı pelvik ağrıları

20.haftadayım 12/13 ten beri kalça/kemik/bacak ağrım var. Doktor erken başlamış diye magnezyum başlattı ama nafile. Sadece azalttı bir tık asla tamamen geçmedi. Kaşık ağrısı da çok oluyor. Ben para küte hareket eden ani kalkan biriyim oturtamadım daha gözümden yaş geliyor bazen ani kasılma ile

Yaa öyle mi, o zaman bizim de ağrılarımız başladı anlaşılan 3. trimestera yaklaştıkça Sanırım dediğiniz gibi bebeğin ağırlaşmasıyla alakalı çünkü bir dolgunluk hissi oluyor karnımda. İnşallah çok teşekkür ederim

Benim sadece yürürken ya da ayaktayken oluyor o da her zaman değil arada bir oluyor. Mesela bugün yürüyerek bir yere gittim çok ağrım oldu dönüşte hiç ağrım olmadı. Bebek pozisyonuna mı bağlı acaba

Benim 19 hafta ama daha şimdiden dediğiniz ağrıları yaşıyorum hatta bel ağrım da var ek olarak. Ama dinlenince hafifliyor ve lekelenme vs yoksa normal diyor Dr genelde
Bel ağrısı bende de var ya bu ekstra olan bir durum diye ayrıca yazdım Evet doktorum da dinlenince oturunca geçtiği için bir sorun olmadığını söyledi mesajda. Bakalım kontrolde de inşallah bir sorun olmadığını görürüz

Bende de oluyor bacak aramda ağrı oluyor mesela daha ileriki haftalarda pelvikte de ağrı oluyor bende de yavaş yavaş başladı pelvik ağrıları
Yaa anladım, benim pelvik ağrım henüz yok bakalım, sağlıkla kavuşuruz inşallah bebeklerimize

O ani kalkışlarda olan ağrıyı biliyorum ya ben de aynı şekilde pat küt kalkar otururum birkaç kez yaşadım ani kalkışlarda sonrasında alıştım yavaş kalkıp oturmaya artık Kasık ağrım önceden oluyordu bir dönem geçti şimdi yürüyünce ayaktayken olduğu için bir meraklandım ben de neden oluyor acaba diye. Ben ekstra magnezyum kullanmıyorum multivitamin var henüz doktorum magnezyum tavsiye etmedi. Belki verir bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…