Hamilelikte zararli yiyecekler

Aksamlar

Her şerde bir hayır var...
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
662
5.161
58
32
Düşündüm de daha hiç bir şey bilmiyorum bu konudaaa :(((

İşlenmiş et ürünleri salam sucuk sosis vs..mayonez..ton balığı (aşırı tüketmemek lazım).. Derin su balıkları.. Asitli içecekler..kızartmalar.. Sera ürünleri...açıkcası paketlenmiş ürünler galiba canım aklıma gelenler şimdilik bunlar :)

Hepinize teşekkur
Ya ben simdi abur cubur yemeği seven biriğim nasil zarar dimi?colayi seviyordum ama zararli olduğunu biliyorm içmem asla daha.(aşerene kadar :D ) cipsi filan zarar mi?asiri değil arada azcim yemek olur mu yoksa hic mi?ilk aydayim 2ye geçicem

Hepinize teşekkur
Ya ben simdi abur cubur yemeği seven biriğim nasil zarar dimi?colayi seviyordum ama zararli olduğunu biliyorm içmem asla daha.(aşerene kadar :KK70: ) cipsi filan zarar mi?asiri değil arada azcim yemek olur mu yoksa hic mi?ilk aydayim 2ye geçicem
Herşeyin fazlası zarar canım tabiki de cips yiyebilirsin aşırıya kaçmadan tutup ta aile boyu paketi bitirme ama :)

Herşeyin fazlası zarar canım tabiki de cips yiyebilirsin aşırıya kaçmadan tutup ta aile boyu paketi bitirme ama :)
Tamam :) teşekkur ederim :* eskiden olsa kendim mantikli duşunub bilirim ama simdi kendim bu durumdayim mantik yok oldu suan sanki :)))

Hepinize teşekkur
Ya ben simdi abur cubur yemeği seven biriğim nasil zarar dimi?colayi seviyordum ama zararli olduğunu biliyorm içmem asla daha.(aşerene kadar :KK70: ) cipsi filan zarar mi?asiri değil arada azcim yemek olur mu yoksa hic mi?ilk aydayim 2ye geçicem
Cips felan çok zararlı içinde trans yağ ve işlenmiş olduğundan benimde canım bir ara çok istemişti fırında kendim yapıp nefsimi köreltmiştim istersen öyle dene aşermek nedir bilirim :)

adaçayı
ilk dönemlerde maydanoz
organik olmayan tavuk
hazır kremalı tatlılar
çin tuzu dıye bılınen ve bağımlılık yapan monosodyum glutamat içeren MNG li hazır ürünler,pizzalar,çorbalar
çiğ köfte
çiğ et ile temas
pastörize olmayan süt ürünleri (çiğ sütle üretilmiş olanlar)
karides ve bnzeri denız ürünleri
her balık yenmıyor,içeriğinde yoğun civa olanları yemeyın..nette mevcut isimleri

Back
X