Hamilelikte zayiflamak

Yorgunhoca

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
73
60
3
Merhaba bayanlar konuyu dogru yere acip acmadigimdan emin degilim yanlis olursa affola . 30 haftalik hamileyim .85 kilo ile hamile kaldim su an nerdeyse 100 e yaklastim . Hamilelik psikolojismi nedir cok moralim bozuluyo hastanede tartarlarsa esimin ailesi falan herkes ordayken laf edecekler taniyorum adamlarimi.hamileyken diyet yapip (saglikli beslenip) kilo veren varmi? Doguma kadar bes alti kilo versem (yaklasik iki ayim var) cocuga zarari olurmu varmi bana yardimci olacak kimse

Diyetisyene gitmelisin,bebek olmasa deli tepek diyet yapılır en fazla fazlasıyla geri alınır ama bebek var, çok dikkat etmelisin, can taşıyorsun

Zaten doğuma fazla kalmamış bence doğumdan sonra bir spor diyet programı yapman daha iyi olur yani şu an isteyen istediğini desin he he de geç bende kiloluyum öyle yapıyorum emzirirken diyet daha kolay çünkü süt için dereotu ve su yeterli

Canim bence sen aksamlari biraz yürüyüs yap saglikli beslen faydasi olur ve bir tanidigim hamileyken 20 kilo aldim dogumdan sonra hepsini vermisti. Kimseye kulak asma sen hamilesin annesin laf edenler utanmali kendilerinden

Ekmeği kesip yürüyüş yaparsan ve tatlıdan uzak durursan ki bunlar hepimiz için geçerli kilo verirsin . Tatlının ekmeğin bebeğine faydası Yok yürüyüş hareket senin için gerekli zaten. İnilh dilediğin gibi olur herşey. Bebişi unutma en kıymetli o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…