- 20 Şubat 2023
- 18
- 2
- 1
- 21
- Konu Sahibi melankoliningunlugu
Adetime 7 gün var ve test yaptım çıkmadı sizce cıkmaması normal mi kasık ağrısıda var
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken yapmışsınız gününüz gecikince testi tekrarlayınAdetime 6 gün var ve test yaptım çıkmadı sizce cıkmaması normal mi kasık ağrısıda var
Teşekkürler kasik ağrısı ve karın ağrısı da var şüphelendim ve çıkmadıÇok erken yapmışsınız gününüz gecikince testi tekrarlayın
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız gününüz geçsin tekrar edin testi varsa çıkacaktırTeşekkürler kasik ağrısı ve karın ağrısı da var şüphelendim ve çıkmadı
İnşallahİnşallah güzel sonuçlar alırsınız gününüz geçsin tekrar edin testi varsa çıkacaktır![]()
Birkaç gün sabrederseniz daha doğru sonuç olur en güzeli regl olmanız geciktiğinde test yapmak testte pozitif görürseniz kan vermek öbür türlü olunca çok stres oluyo insan bu ay olmasa bile önümüzdeki aylarda olur canınız
Hamile olsaydım kanda çıkma ihtimali yüksek mi merak ediyorumBirkaç gün sabrederseniz daha doğru sonuç olur en güzeli regl olmanız geciktiğinde test yapmak testte pozitif görürseniz kan vermek öbür türlü olunca çok stres oluyo insan bu ay olmasa bile önümüzdeki aylarda olur canınızı sıkmayın
Daha regle bu kadar varken çıkmama şansı var o günlerde beta HCG yükselmeye başlıyo normal şartlarda ama birkaç gün geç döllenme olduysa daha yükseltmemiş olabilirHamile olsaydım kanda çıkma ihtimali yüksek mi merak ediyorum
Kendimi hamile gibi hissediyorum ve bikere düşük yaptım o zmn da aynı kasik ağrısı ve karın ağrısı vardı emin olmak için ne gerekirse yaptım biraz acele etim sanırım adetimin geçmesini beklemedimDaha regle bu kadar varken çıkmama şansı var o günlerde beta HCG yükselmeye başlıyo normal şartlarda ama birkaç gün geç döllenme olduysa daha yükseltmemiş olabilir
Bazen psikolojik olarak da vücudumuz bizi kandırabiliyo o yüzden siz mümkün olduğunca sakince beklemeye çalışın inşallah hamilesinizdir birkaç gün içinde netleşir zatenKendimi hamile gibi hissediyorum ve bikere düşük yaptım o zmn da aynı kasik ağrısı ve karın ağrısı vardı emin olmak için ne gerekirse yaptım biraz acele etim sanırım adetimin geçmesini beklemedim
Çok teşekkürler inşallahBazen psikolojik olarak da vücudumuz bizi kandırabiliyo o yüzden siz mümkün olduğunca sakince beklemeye çalışın inşallah hamilesinizdir birkaç gün içinde netleşir zaten
Cevap verin lütfenAdetime 4 gün var kala kanamam geldi nedenini bilen varmı