hamilelikteki feci bel agrısı normalmi?

damar mavisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
221
100
53
Selam kızlar 9 haftalık hamileyim çok şükür ama 1 aydır dayanılmaz bel agrıları çekiyorum.Kat kut sesler geliyo bazen belimden kımıldayamıyorm. Sırt üstü yattıgımda belim kırılıyomuşçasına canım yanıyo. İlk hamilelikte olur mu böle şeyler benzerini yaşayan varmı?

Bel agrisi olur da o derece olmaz. Bir doktora gorunun bence.

Bende de durum aynı. Yüz üstü ve sırf üstü asla yatamıyorum ki yüz üstü yatmadan uyuyamayan bi insanım. Mecbur sağa sola dönerek yatıyorum bide daha sert yataklar iyi geliyo yoksa gece uykumdan uyanıyorum bel ağrısı yüzünden bide bacaklarımın arasına yastık koyuyorum uyurken oda belimi biraz rahatlatıyo.
Geçen gün midem bulanıyodu bi anda kusmaya başladım haliyle öne doğru eğildim aniden belimden küttttt diye bi ses geldi bütün gün felçli gibi gezdim.
Hareketlerine dikkat ediceksin başkada yapıcak bişey yok malesef

Aynen arkadaşım birden unutup egilince flan hepten fena ediyo insanı bi an önce geçer inşallah sen kaçıncı ayındasın acaba doktora flan sordunmu hiç?

benim de ilk haftalar da cok feciydi. bir hafta yatmak zorunda kalmistim. drm hamilelikte bel agrisi olabilir ama ustune bir de ters hareket yapmissindir ondan bu kadar kotu olmustur, demisti.
bu surecte ilacta alamamistim. esim sabah ogle aksam badem yagiyla masaj yaparak duzeldim.
gecmis olsun. ters hareket yapmamaya calis

Aynen arkadaşım birden unutup egilince flan hepten fena ediyo insanı bi an önce geçer inşallah sen kaçıncı ayındasın acaba doktora flan sordunmu hiç?
Bende 9 haftalık hamileyim canım netten bakmıştım biraz bel ağrıları olabiliyomuş yarın doktora kontrolüm var sorucam yinede beni çok zorluyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…