Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkür ederim dün kuru kayısı yedim ise yaradı ama bugun tekrar zorlandım tekrar yedim bu sefer ise yaramadı :) aç karnına mi yesem dha etkili acaba suda iciyorum surekli portakal suyunu da denicem
Teşekkür ederim dün kuru kayısı yedim ise yaradı ama bugun tekrar zorlandım tekrar yedim bu sefer ise yaramadı :) aç karnına mi yesem dha etkili acaba suda iciyorum surekli portakal suyunu da denicem
Her gün tuvaletini yapmayı bekleme bence :)) hamilelikte bağırsaklar zaten acayip tembelleşiyor. Benim bugüne kadar bağırsak problemim hiç olmamıştı, şimdi hamilelik dolayısıyla tembeller (önceden bağırsaklarım çalıştığında gurultu olurdu, o kadar iyiydi yani), haftada 1 tuvalete çıktım mı seviniyorum resmen. :) düzenli kayısı yer, taze portakal suyu içer ve gün içinde de meyve yersem çok daha düzenli ve sık oluyor.
Hemoroid başlangıcım vardı hamilelikten önce. Ve şu kabızlıktan bir dönem çok çektim. Bu durumu doltoruma söyledim bekunis diye bir ilaç verdi ve aman Allahım nasıl rahatladım! İlacı bir kaç kere içtim ve düzeldi. Kabızlık bir dönem oluyor zaten. Kayısı su vs şeyler hiç etkilemedi beni