Hamilelikteki hemoroid için ne yapilabilir

Buz koyabilirsin, acayip rahatlatıyor. Kabızlık için de bol bol su, kayısı, meyve suyu. Taze sıkılmış portakal suyu acayip işe yarıyor. :)

Kuru kayısı ve kivi önerebilirim. Sıcak suda oturma da iyi gelir derler doktorunuz izin verirse eğer. Geçmiş olsun

Teşekkür ederim dün kuru kayısı yedim ise yaradı ama bugun tekrar zorlandım tekrar yedim bu sefer ise yaramadı :) aç karnına mi yesem dha etkili acaba suda iciyorum surekli portakal suyunu da denicem

Haşlanmış misir da acayip etkili. Ustune bir bardak su iç bak nasil söküyor :) normal sartlarda tabiki. Hamilelikte bir zarari olurmu bilmiyorum.

Aynen doğru diyosun mısır çok etkili :) ama hamileyim diye denemedim biraz netten arastirp bakiym eğer zararı yoksa deniym bi :)

Teşekkür ederim dün kuru kayısı yedim ise yaradı ama bugun tekrar zorlandım tekrar yedim bu sefer ise yaramadı :) aç karnına mi yesem dha etkili acaba suda iciyorum surekli portakal suyunu da denicem

Her gün tuvaletini yapmayı bekleme bence :)) hamilelikte bağırsaklar zaten acayip tembelleşiyor. Benim bugüne kadar bağırsak problemim hiç olmamıştı, şimdi hamilelik dolayısıyla tembeller (önceden bağırsaklarım çalıştığında gurultu olurdu, o kadar iyiydi yani), haftada 1 tuvalete çıktım mı seviniyorum resmen. :) düzenli kayısı yer, taze portakal suyu içer ve gün içinde de meyve yersem çok daha düzenli ve sık oluyor.

Ekleme: buğday haşlaması da çok işe yarıyor.

SuaN sıkıntılı bi durum da ister istemez bi siskinlikte oluyo doğru diyosun çok zorlamak dha kötü yapabilir denicem soylediklerini Teşekkürler :)

14 haftalik hamileyim arkadaşlar 2 gündür kabızlık ve basur sıkıntım var ne yapabilirim
Hemoroid başlangıcım vardı hamilelikten önce. Ve şu kabızlıktan bir dönem çok çektim. Bu durumu doltoruma söyledim bekunis diye bir ilaç verdi ve aman Allahım nasıl rahatladım! İlacı bir kaç kere içtim ve düzeldi. Kabızlık bir dönem oluyor zaten. Kayısı su vs şeyler hiç etkilemedi beni

Back
X