Hamilelikten dolayı ağız kokusu yaşayan oldu mu ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
Normalde agız kokusu sorunum yoktu hamileliğimin son ayındayım iki üç haftadır ciddi ağız kokusu sorunu yaşıyorum ki her gün dişlerimi fırçalarım aksatmam hamilelikten olabilir mi Google da öyle bi yazı gördüm ama yaşayan var mı ne yaptınız geçmesi için ya da doğumdan sonra geçti mi

Hamilelik sebebiyle olabiliyor evet son aylarda mide sıkıştığı için iyice yemekler yeterince sindirilmiyor sebeplerinden biri bu maalesef
Diş fırçalamak dışında dil temizleyici alıp dilinizi de temizleyin düzenli diş ipi kullanın mutlaka ama sorun içeriden sindirimden kaynaklı ise bunlar da bir yere kadar çare oluyor tabii ki

Hamilelik sebebiyle olabiliyor evet son aylarda mide sıkıştığı için iyice yemekler yeterince sindirilmiyor sebeplerinden biri bu maalesef
Diş fırçalamak dışında dil temizleyici alıp dilinizi de temizleyin düzenli diş ipi kullanın mutlaka ama sorun içeriden sindirimden kaynaklı ise bunlar da bir yere kadar çare oluyor tabii ki
Hamilelikten olacagını düşünmemiştim fırçalasam da çok geçmeden yine koku oluyo malesef doğumdan sonra geçiyor mu

Hamilelikten olacagını düşünmemiştim fırçalasam da çok geçmeden yine koku oluyo malesef doğumdan sonra geçiyor mu
Geçer yüksek ihtimalle bebek organlarınızı sıkıştırıyor şu an mideniz olması gereken yere inince sindirim rahatlar koku problemi de kalmaz diye düşünüyorum 😊

Back
X