Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fazla canim baya bi çatladı bio oil kullanıyodum ama işe yaramadiZamanla beyaza dönecekler çok fazla belli olmuyorlar çok mu fazla
Emzirme döneminde surulurmukiArkadaşım kantaron yağının iyi geldiğini söylemişti, onu deneyebilirsin. Benim de çok çatladı ama bebekten fırsat bulup daha düzenli bir şekilde süremedim bir türlü![]()
Benim doktorum bana istediğin kremi al ama bu cilt yapısıyla alakalı çatlayacağı varsa çatlar demişti belki o kremler hafifletebilir ama ben beyazlayınca çok dert etmemiştim belki işe yaram birşey vardırFazla canim baya bi çatladı bio oil kullanıyodum ama işe yaramadi
Genetik faktörler.kızlar hamilelikten sonra karin üzerinde kahverengi çatlaklar oluştu bunları nasıl gecirebilirim
Sorun olmaz bence, doktor bize bebeğin cildine sürebileceğimizi söyledi çünkü geçenlerde. Ama ne kadar işe yarar ondan ben de şüpheliyim.Emzirme döneminde surulurmuki
Emzirme döneminde surulurmuArkadaşım kantaron yağının iyi geldiğini söylemişti, onu deneyebilirsin. Benim de çok çatladı ama bebekten fırsat bulup daha düzenli bir şekilde süremedim bir türlü![]()
Çatlamadan önce sürdüm doğuma 2 hafta kala bırakmıştım ozaman çatladı isteGenetik faktörler.
Çatlamadan önce önlem almak lazım.
Nemlendirmek. Yağlamak.
Çatladıktan sonra kremler yağlar işe yaramıyor.
Dermokozmetik ürünler. Bir nevi görüntüyü sıkılaştırıyor.
Kullandım bende ise yaramadı 2 kutu bitirdim ustelik sadece bir hafta birkatim kullanmayı aşırı çatladıİnstagramda gördüm de bio oili çok övmüşler izlerini bile geçirdi diye