- Konu Sahibi Pamik_PrenSes
-
kızlar çok saolun önerilernizi uygulamaya çalışıcam.Bende bugün doktoruma göründüm oda kulak burun boğaza sevk etti ona muyane oldum bir tane burun spreyi ve ateş düşürücü ağrı kesici hap verdi doktorumada gösterdim reçeteyi kullanmamda bi sakınca olmadığını söledi hapın üstünde günde 3 kez yazıyor ama belki bi tane içerim diyorum bebeğime ne kadar az geçse ilaç okdar iyi bilmiyorumkismile belki yanlış düşünüyorumdur bilmiyorum kızlar
kızlar banada yardım edin.benimki grip değil.yutkunurken boğazlarım acıyo ve ciğerlerim sökülecekmiş gibi bir öksürük tutuyo 2,3 gündür.özellikle gece sabaha kadar mahfediyo beni.ıhlamur iç.zencefilli ballı ılık su iç.ama biliyorum başka ne yapmalıyım.doğumada 2,5 hafta kaldı..
ateşin varsa mutlaka antibiyotık içmelisin bence..bebeğe enfeksiyon geçme riski var çünki..dr iç dediyse üçünüde içmelisin canım.. geçmiş olsun..:Saruboceq:
hayır canım bu ilaç ağrı kesici ateş düşürücü antibiyotik yazdı ama penisilinli olduğu için alamadım çünki penisiline karşı alerjim var benim bu içtiğim antibiyotik değil yani ağrı kesici ateş düşürücü benimde ne ağrım nede ateşim var zaten ben vitamin türü bişeyler yazar diye tahmin ettim ama yazmadılar buğün biraz daha iyim zaten içmicem kendimi kötü hissedersem içerim .
kızlar banada yardım edin.benimki grip değil.yutkunurken boğazlarım acıyo ve ciğerlerim sökülecekmiş gibi bir öksürük tutuyo 2,3 gündür.özellikle gece sabaha kadar mahfediyo beni.ıhlamur iç.zencefilli ballı ılık su iç.ama biliyorum başka ne yapmalıyım.doğumada 2,5 hafta kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?