Hamilelilte kahve tüketimi hakkında

Frover

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
225
98
18
27
Merhaba hanımlar. Ben çay hiç tüketmem ama kahve vazgeçilmezim günde 1 fincan küçük kahve içiyorum. Araştırdım 200 mg kadar zarar yok diyorlar. Bende 50 mg falan içiyorum. Benim gibi olan varmı yada bırakmalımıyım. İçmedim zaman başım ağrıyor. 13 haftalık hamileyim

Merhaba hanımlar. Ben çay hiç tüketmem ama kahve vazgeçilmezim günde 1 fincan küçük kahve içiyorum. Araştırdım 200 mg kadar zarar yok diyorlar. Bende 50 mg falan içiyorum. Benim gibi olan varmı yada bırakmalımıyım. İçmedim zaman başım ağrıyor. 13 haftalık hamileyim
İlk zamanlarda kendimce tutunmasını etkilemeyim diye içmedim kahve. Ancak sonrasında ölçüsüne dikkat ederek içiyorum. Size de doktorunuz sorun yok dediyse günde 1 fincan içebilirsiniz diye düşünüyorum.

İlk zamanlarda kendimce tutunmasını etkilemeyim diye içmedim kahve. Ancak sonrasında ölçüsüne dikkat ederek içiyorum. Size de doktorunuz sorun yok dediyse günde 1 fincan içebilirsiniz diye düşünüyorum.
Her gittimde sormayı unutuyorum şaka gibi

Her gittimde sormayı unutuyorum şaka gibi
Ben günde 2-3 çok çok açık çay, 1 çay kaşığından daha az kahveyle yapılmış 2 porsiyonluk su katılmış Türk kahvesi içiyorum 😁 filtre kahve içersem de maksimum çeyrek kupa, üzerine su ve süt ekliyorum. Ancak bu benim pimpiriğim doktor daha da fazla içebilirsin demişti bana. Yine ölçüyü kaçırmadan içmekte sıkıntı yok diye okudum hep, siz de nasıl içinize sinecekse öyle yapın derim☺️

1 fincana izin veriliyor canım sıkıntı yok

Back
X