hamileliyin ilk haftaları

merhaba kızlar test yaptım ve çoook şükr Allahıma hamile oldugumu oyrendim ama arada sancım var normalmi bu sizce böyle bişey yaşayan varmı hamilelikde?adet sancısı gibide oluyor(
Aynı sancı bendede var sanki adet görecekmişim gibi ama rahim büyüdüğü için sancı oluyormus

I
merhaba kızlar test yaptım ve çoook şükr Allahıma hamile oldugumu oyrendim ama arada sancım var normalmi bu sizce böyle bişey yaşayan varmı hamilelikde?adet sancısı gibide oluyor(
Sonunda dinledin bizi ve test yaptın.cok şükür gözün aydın..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kan testi sonucun kaç çıktı.??kadın doğuma gittin mi ?? Yoksa acilde doktor mu söyledi.sanci olabilir.ama yinede kadın doğum doktoruna git folik asit falan alman gerek.

çokk sagol canım ya Allah Yardım etsim sag salim alalım kucagımıza sanki adet olucam((bide iki gün kahverengi geldi bugünde biraz sendede varmıydı öyle?
Yok bende kahverengi kan hiç gelmedi o tutunma lekesidir muhtemelen

A çok sevindim arkadaşım senin adına senin durumunda aynıydı kaç gün gecikti benimde dün ilişkim oldu sonrası kan geldi yine kesildi bende bekliyorum hala

gözün aydın canm hayırlı uğurlu olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

A çok sevindim arkadaşım senin adına senin durumunda aynıydı kaç gün gecikti benimde dün ilişkim oldu sonrası kan geldi yine kesildi bende bekliyorum hala
çok sagol canım bat 1nisan olmalıydı olmadı canım iki gün geçti senin bat ne zaman?

I

Sonunda dinledin bizi ve test yaptın.cok şükür gözün aydın..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kan testi sonucun kaç çıktı.??kadın doğuma gittin mi ?? Yoksa acilde doktor mu söyledi.sanci olabilir.ama yinede kadın doğum doktoruna git folik asit falan alman gerek.
çok sagol darısı tüm isteyenlere kan vermedim daha iki test yapdım birgün arayla koyulaştı

Merhabalar hamile bayanlar Allah kucağınıza sağ Salim almayı nasip etsin ..Benim yarın bat ama bugün test yaptım negatif , olacakmış gibi de hissetmiyorum sadece belim ağrıyor ama değişik sanki üşütmüşüm gibi bakalım Cuma gününe kadar olmazsam tekrar test yapayım ..yumurtlama günümün üstünden 13gün geçmiş.. ama ben bu ay yumurta çatlamadı sadece telefon uygulamasinin gösterdiği tarihe göre söylüyorum

çok sagol canım bat 1nisan olmalıydı olmadı canım iki gün geçti senin bat ne zaman?
Canım ben konu açtım orada yazdım ama üç gün oldu gecikme en son beş gün önce ilişkimde kahve akıntı oldu peçeleye gelecek kadar sonrası dün ilişkiden sonra yine bi kerecik sulu kan geldi başka Yok adet olmadım bugünle üç gün oldu geçiyor ama anlamış değilim sebebini gebelik var mı Yok mu

Canım ben konu açtım orada yazdım ama üç gün oldu gecikme en son beş gün önce ilişkimde kahve akıntı oldu peçeleye gelecek kadar sonrası dün ilişkiden sonra yine bi kerecik sulu kan geldi başka Yok adet olmadım bugünle üç gün oldu geçiyor ama anlamış değilim sebebini gebelik var mı Yok mu
bendede gelmişdi öyle İnşAllah hamilesindir canım bi test yap bence

Back
X