Hamilelk Belirtilerinizi paylasirmisnz

Olabilir cnm benimde belimin tam ortasi agridi yumurtlamadan snra. Adete bikac gun kala da bobreklerimi usutmusum gibi bosluklarimda agri oldu. Cuma gunu de hamile oldugumu ogrendim.ama tek basina bi belirtiye takilma olmama ihtimalinide dusun uzulmemek icin.benim gecen ay kasiklarim karnim belim agridi kesin oldu dedim ardindan hastalandim bu ay yine agrilar basladi umursamadim son gunlerde goguslerimde degismeye baslaynca anladim biseyler oldugunu.
Canım bişey sorucam göğüslerinde ağrı oldu mu

Ya bayanlar bişey sorucam benim bat 22 si ama 1 haftadır göğüslerimin ucları sipsivri değişiklik dediğiniz bariz belirgin nadıl oluuor göğüslerde ? hassasiyet derken mesela nasıl? ayırt edemşyorum bende son durum bu

Ya bayanlar bişey sorucam benim bat 22 si ama 1 haftadır göğüslerimin ucları sipsivri değişiklik dediğiniz bariz belirgin nadıl oluuor göğüslerde ? hassasiyet derken mesela nasıl? ayırt edemşyorum bende son durum bu
Benim gogsum bata 10 gun kala şişti cok agirdi yani uzerine yatamiyodumm canim

Canım bişey sorucam göğüslerinde ağrı oldu mu

Aslinda burda takip ederken goguslerde sislik ve agri oluyomus diye okudum. Bende sismedi agrida olmadi sadece ara ara sizi hissettim bide gogus ucundaki kahverengi yerler adete iki gun kala genislemeye basladi. Herkeste farkli ama bu belirtiler.

Hamile kalmayı aylar boyunca beklediğim için her ay belirtiler oluyor sanıyordum ve sonucu hep hayal kırıklığıydı.
Sonra heralde hamile kalınca gerçekten farklı bişeyler oluyor diye düşünmüştüm. Ama hamile kaldığımı öğrendiğim ay gerçekten adet belirtisinden farklı pek bişey yoktu.
Sadece göğüslerimin özellikle uç kısımları adet dönemindekine göre çok daha hassaslaşmıştı ve gece yatarken kolunda parmaklarımda uyuşma oluyordu birde acayip tatlı gelen uyku :uykucu:
Hatta o zaman Ramazan olduğu için uykumun ondan o kadar tatlı geldiğini düşünmüştüm meğer bebişimmiş :anneadayı:
Allah isteyen herkese nasip etsin hamile kalıp sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi :dua:

Hm anladım canım öyle bişey yok ay kafayı yicez yarın adet günüm görücez artık napalım sağol canım :)
Belki bu bana ozeldir canım ben hatta kan vermiştim negatif çıkmıştı.. Dedim kanser oldum gogsumun icinde putur putur biseyler vardi cok agiriyordu doktor doktor gezdim bise cikmadi .. Meger sut kanallari calismaya baslamis ;)) Rabbim gönlüne göre versin

Belki bu bana ozeldir canım ben hatta kan vermiştim negatif çıkmıştı.. Dedim kanser oldum gogsumun icinde putur putur biseyler vardi cok agiriyordu doktor doktor gezdim bise cikmadi .. Meger sut kanallari calismaya baslamis :KK66:) Rabbim gönlüne göre versin
:D o derece ağrıdı yani bende bugün hiç bişey yok yarında adet günüm zaten hayırlısı artık

Valla bende az. Once arkdasa onu solemıstım benımde gecen ay senın gıbı olmustu agrılar bulantım vs. Evde yaptıgım test pozıtıf kan testım negatıf cıktı moralını bozmak gıbı olmasında. Suan bende ne durumdayom bılmıyorum yıne bı test yapacagım kısa zaman sonra zaten adetıne az kalmıs orata cıkar bıraz sabır gerek :)
Sente leydi sakin alma o test hep pozitif kizlar bir test var ben adete 7gun kala ogrendim cartien 20ml kadar saptayabiliyomuş ve 2.5tl aldim ondan bulursaniz alin sente leydi fabrika hatasi..

Back
X