Hamilemi?

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Kizlar merhaba konum lutfen tasinmasin rica ediyorum cunku dogru duzgun bisey bulamiyoruz herkes kendi derdine cevap aliyo. Size bisey danisicam aranizda illaki yasayanlariniz vardir iki senelik evli kuzenim dogum kontrol hapiyla korunuyo eside korunuyo yani cok kucuk bi ihtimal olma olasiligi var gecen hafta odem atici bi kür icmeye baslamis bununla ilgiisi ne kadar var bilmiyorum icerigi limon maydonoz olan o zaman idrarinda sarilik ve kahverengi bi akinti baslamis bu gun baktik adetine 9 gun var hala kahverengi akinti var üstüne görme boylemi oluyo hic pembelik yok kan gibi degil yani yasayanlar yorum yapabilirmi doktora gidicek ama sali gunune randevu almis o zamana kadar dayanamadi size danismak istedim bende?

Hamile yada değil diyemez kimse bu durumda. Doktora desen bunları o da demez ki test yapmalı.

Maydonoz iltihap söker belkide ondandır.
Regl e 9 gün varsa muhtemelen ovülasyon birkaç gün önce gerçekleşti zaten.

Akıntı ve leke bazen yumurta çatlama belirtisi bile olabiliyor.

Biz ne desek bos. Ben hamileyken adet oldum. Ustune gorme o sekilde oluyor saniyorum. Ama bilmiyorum.

Cok merak ediyorsa bir ozel hastanede kan testi yaptirsin yarim saate sonuc verirler. Burdan yalan yanlis yonlendiririz.

Kist vs varsa erkenden akıntılar başlayabiliyor. Bende 10 gün önceden başlar mesela damla damla lekelenmeler

Biz ne desek bos. Ben hamileyken adet oldum. Ustune gorme o sekilde oluyor saniyorum. Ama bilmiyorum.

Cok merak ediyorsa bir ozel hastanede kan testi yaptirsin yarim saate sonuc verirler. Burdan yalan yanlis yonlendiririz.
Hanileyken nasıl adet oldunuz acaba? Üstüne görme normal adetten daha az miktarda olmuyor mu

Back
X