- 7 Ocak 2021
- 527
- 355
- 23
- 35
- Konu Sahibi EbrarZehram
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle gözüküyor
Ben 2. Çizgiyi gördüm valla
Bir gün akşam üstü yaptım Allahimm hala inanamıyorum insAllah hamileyimdirBen 2. Çizgiyi gördüm vallahadi inşeALLAH
ne zaman yaptınız bu testi
Bikeresinde testte çıkmıştı kanda negatifti yüzden endişeliyimGörünüyor sanki vardır inşallah![]()
Yarin gitsem mi doktora korkuyorum iki senedir hüsrana uğruyorum Allah'ım insAllah bu sefer hamileyimdirEn doğrusu kan testinde çıkar
İnseALLAH hamilesinizdir. Akşam üstü yaptığınız da çizgi hemen çıktı mı yoksa yeni mi gördünüz?Allah'ım insAllah doğrudur sizce hamilemigim ben
Bir gün akşam üstü yaptım Allahimm hala inanamıyorum insAllah hamileyimdir
5 dakika içinde çıktıİnseALLAH hamilesinizdir. Akşam üstü yaptığınız da çizgi hemen çıktı mı yoksa yeni mi gördünüz?
Ve adet günümde yaptım hâlâ adet olmadımİnseALLAH hamilesinizdir. Akşam üstü yaptığınız da çizgi hemen çıktı mı yoksa yeni mi gördünüz?
Ayy hadi inşeALLAH5 dakika içinde çıktı
Olsun bende sağlıklı çocuk dünyaya getiremiyorum lütfen haline şükretYarin gitsem mi doktora korkuyorum iki senedir hüsrana uğruyorum Allah'ım insAllah bu sefer hamileyimdir![]()
Bence yarın kan verin veya 1 2 gün bekleyin sonra verin ama yiNe de siz bilirsiniz inşeALLAH vardır yaa RABBIM yüzünüzü güldürsün hepimize nasip etsinVe adet günümde yaptım hâlâ adet olmadım
Bende 4 yıldırOlsun bende sağlıklı çocuk dünyaya getiremiyorum lütfen haline şükret![]()
Her halimize şükürler olsun 2 senedir istiyorum.olmuyo vardır Rabbimin bı bildiği diyorum asla isyan etmiyorum Rabbim hayirlisini versin sizede üzüldüm Rabbim şifa versinOlsun bende sağlıklı çocuk dünyaya getiremiyorum lütfen haline şükret![]()
Bi rahatsızlığınız var mı? Bende pkos var ve çok kiloHer halimize şükürler olsun 2 senedir istiyorum.olmuyo vardır Rabbimin bı bildiği diyorum asla isyan etmiyorum Rabbim hayirlisini versin sizede üzüldüm Rabbim şifa versin![]()
Cok sağolun insAllah rabbim bütün isteyenlerimize hayırlı evlat versinBence yarın kan verin veya 1 2 gün bekleyin sonra verin ama yiNe de siz bilirsiniz inşeALLAH vardır yaa RABBIM yüzünüzü güldürsün hepimize nasip etsin![]()
İlk oğlum otizm gen testi yapılacak sonra ona göre tüp bebek tedavisi göreceğim siz tam ne durumdasınızBende 4 yıldır![]()