Hamilemigiimmmmmm

Bi rahatsızlığınız var mı? Bende pkos var ve çok
Belirli bi rahatsızlığın yoktu klomen çatlatma iğnesi kullandım iki ay oda olmadı iki aydır doktora bile gitmedim aşı oldum diye bilmiyorum bu ay oldu heralde eğer doğruysa ama meryemana otu kullandım doktora gitmedigim ayda hem içtim hem üstümde taşıdım

İlk oğlum otizm gen testi yapılacak sonra ona göre tüp bebek tedavisi göreceğim siz tam ne durumdasınız
RABBIM sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşeALLAH 🤲 bende pkos var evlendiğimde kilom 68di. 2 ay da 30 kilo aldım sonra doktora gittim pkos var dedi. Çok var dedi. Rahim filmi çekindim tüpler acıktı 2019 da. Sonra bu sene 2 ay önce çektirdim sol tıkanmış sağ acıktı. 2 defa klomen kullandım ama birinde doktorum burda değildi ötekinde annemler bizdeydi yani pek ilişki olmadı şimdi de doktor değiştirdim o da aşılama diyor kararsızım. Kilo vermeye çalışıyorum bakalım hayırlısı

İlk oğlum otizm gen testi yapılacak sonra ona göre tüp bebek tedavisi göreceğim siz tam ne durumdaskardesim Rabbim

İlk oğlum otizm gen testi yapılacak sonra ona göre tüp bebek tedavisi göreceğim siz tam ne durumdasRabbim safinismiyle şifa versin kardeşim canı gönülden dua ediyorum herkese elbet dualarımız kabul olucak🤲🥺

Belirli bi rahatsızlığın yoktu klomen çatlatma iğnesi kullandım iki ay oda olmadı iki aydır doktora bile gitmedim aşı oldum diye bilmiyorum bu ay oldu heralde eğer doğruysa ama meryemana otu kullandım doktora gitmedigim ayda hem içtim hem üstümde taşıdım
Aaa bana da söylediler denesem mi acaba 🙄

30 yaşındayım benim kist falan yok diyor doktor ama adet zamanlarım çok ağrılı geçiyor sanki çikolata kistim varmış gibi belirtilerim oluyor ama yok diyo doktor bide bende yumurta çatlama sorunu vardı bakalım bu ay hamile değilsem rahim filmi cekilicem
Bende 24. Olacak inşeALLAH. Nefes alıyorsak hala her şeye umudumuz olmalı. Çizgi görünüyor yani ben gördüm. İnşeALLAH da vardır. Kalbini ferah tut stresten uzak dur.

IMG_20211023_211557.webp

Back
X