- 7 Ocak 2021
- 527
- 355
- 23
- 35
- Konu Sahibi EbrarZehram
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun gebe siniz. Iki gün sonra tekrar kan verin
Duzenli adetlerim bugün 1.gun gecikmede5 üzeri gebelik var demektir.Sizin sonucunuz 17.6.Adetiniz düzenli mi,ne kadar geciktiniz?
Ama çok düşük degilmiHayırlı olsun gebe siniz. Iki gün sonra tekrar kan verin
2 gün sonra tekrar kan ver ilerliyor mu takip etmen gerekDuzenli adetlerim bugün 1.gun gecikmede
Hayır bunun bir önemi yok bhcg döllenme gününe göre değişir. Önemli olan iki gün sonra iki kat artış olmasıAma çok düşük degilmi![]()
Aslında düşüklüğü değil de düzenli artış var mı yok mu onu takip etmen lazım mesela ben hamileliği 3 bin küsürle öğrendim 2 gün sonra baktım 6 bin Bi kaç gün sonra kanama ile kaybettim önemli olan sağlıklı mı değil mi inşallah senin için en hayırlısı olurAma çok düşük degilmi![]()
Amin insAllah bugün gecikmenin birinci günü ilk defa kan testi yaptırdım idrarda da silik ciktiAslında düşüklüğü değil de düzenli artış var mı yok mu onu takip etmen lazım mesela ben hamileliği 3 bin küsürle öğrendim 2 gün sonra baktım 6 bin Bi kaç gün sonra kanama ile kaybettim önemli olan sağlıklı mı değil mi inşallah senin için en hayırlısı olur
Hayırlısıyla olsun Sağlıklıysa Rabbim nasip etmişse zaten seninle kalacaktırDua edin lutfen
Canım değerine göre hamilesin düşük müş yüksekmiş kafana takma çünkü yumurtlama haftanın başında da döllenme olmuş olabilirsin sonunda da içinde sana tutunmaya çalışan bir minişş var unutma
Ayy çok sağolun insAllahhCanım değerine göre hamilesin düşük müş yüksekmiş kafana takma çünkü yumurtlama haftanın başında da döllenme olmuş olabilirsin sonunda da içinde sana tutunmaya çalışan bir minişş var unutma![]()
Sizce haCanım değerine göre hamilesin düşük müş yüksekmiş kafana takma çünkü yumurtlama haftanın başında da döllenme olmuş olabilirsin sonunda da içinde sana tutunmaya çalışan bir minişş var unutma![]()
En iyi kan testi canım bende de böyle çıktı kan testine göre gebeyim fakat değerim artarsa sağlıklı gebelik bakalım insAllah sende hayırlı sağlıklı bı şekilde hamile kalirsinSizce haEki Görüntüle 2938884 milemiyim. İlk yaptığımda böyle oldu. 2.bi test yaptım ama hiçbişey çıkmadı onuda 2 saat sonra yaptım çıkmadı.
Hamilesin şuan canim ben de 9 gün gecikmeyle öğrendim kanda değerim 10 falandı. Önemli olan düzenli.artmasi. sağlıklı bir.kizim var. Inşallah seninki de öyle olur.
Sağol canım insAllahHamilesin şuan canim ben de 9 gün gecikmeyle öğrendim kanda değerim 10 falandı. Önemli olan düzenli.artmasi. sağlıklı bir.kizim var. Inşallah seninki de öyle olur.
Yok canım ya kan negatif çıktı. Test bozuktu heralde.En iyi kan testi canım bende de böyle çıktı kan testine göre gebeyim fakat değerim artarsa sağlıklı gebelik bakalım insAllah sende hayırlı sağlıklı bı şekilde hamile kalirsin