Hamilemigim lütfen bakarmisiniz

EbrarZehram

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
527
355
23
35
IMG_20211023_211557.webp

5 üzeri gebelik var demektir.Sizin sonucunuz 17.6.Adetiniz düzenli mi,ne kadar geciktiniz?

Gebelik var görünüyor daha yeni ama 2 gün sonra tekrar kan verin artışa bakın 😊

Ama çok düşük degilmi🥺
Aslında düşüklüğü değil de düzenli artış var mı yok mu onu takip etmen lazım mesela ben hamileliği 3 bin küsürle öğrendim 2 gün sonra baktım 6 bin Bi kaç gün sonra kanama ile kaybettim önemli olan sağlıklı mı değil mi inşallah senin için en hayırlısı olur

Aslında düşüklüğü değil de düzenli artış var mı yok mu onu takip etmen lazım mesela ben hamileliği 3 bin küsürle öğrendim 2 gün sonra baktım 6 bin Bi kaç gün sonra kanama ile kaybettim önemli olan sağlıklı mı değil mi inşallah senin için en hayırlısı olur
Amin insAllah bugün gecikmenin birinci günü ilk defa kan testi yaptırdım idrarda da silik cikti

Canım değerine göre hamilesin düşük müş yüksekmiş kafana takma çünkü yumurtlama haftanın başında da döllenme olmuş olabilirsin sonunda da içinde sana tutunmaya çalışan bir minişş var unutma 😉😉
Sizce ha IMG_20211023_193757.webp milemiyim. İlk yaptığımda böyle oldu. 2.bi test yaptım ama hiçbişey çıkmadı onuda 2 saat sonra yaptım çıkmadı.

Sizce haEki Görüntüle 2938884 milemiyim. İlk yaptığımda böyle oldu. 2.bi test yaptım ama hiçbişey çıkmadı onuda 2 saat sonra yaptım çıkmadı.
En iyi kan testi canım bende de böyle çıktı kan testine göre gebeyim fakat değerim artarsa sağlıklı gebelik bakalım insAllah sende hayırlı sağlıklı bı şekilde hamile kalirsin

Back
X