Hamilemiyim 4 gün adet gecikti korkuyoruz

meneske3312

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2018
14
0
1
39
Merhaba yeni evlendik 4 ay önce ilişkim oldu 26 aralıkta eşimle gerde gecesinde oldu ve arkadaşlar boşalma olmadı o gün boşalamadi fakat korumasızdı bende zevk suyundan korktum ama 3 ay adet oldum akışkanlığı miktari ayniydi 2 3 pet değiştim herzamanki gibi. fakat 3 adet bitiminden 1 gün sonra hafif pembe kanda geldi 3 adetiimin hepsinde korktum biraz şimdi 4 üncü ay geçti ve adetim 4 ve 5 inde olurdu fakat gelmedi göğüs ve kasık ağrım var 3 gündür gelmiyor anlamadım çocuk bakacak paramız henüz yok çok korkuyoruz 4 ay sonrasında ful korumalı oldu öle boşalma oldu 1 kere ama korunmalıydı oda napcaz biz korkuyoruz şuanda biz istediğimizde yapıcaktık hazır olduğumuzda

Hamile değilsinizidr. Zaten 3 kez adet görmüşsünüz bu imkansız. Bende 4 aylık oldum nerdeyse karnım şişti şimdiden. Hamilelik olsa bile bu kadar belirtisiz ve adet kanamasıyla birlikte olmaz.

Ustune görmede çok farklı birşey normal adet gibi değil bir ped bile anca dolar. Korkmayın.

Bı test yapmak bu kadar mı zor? Hiç bir korunma yöntemi yüzde yüz koruma güvencesi vermez o yüzden test yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…