Hamilemiyim acaba lütfen yardimci olur musunuz

Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapın bence sizi üzmek istemem ama bu testlerin bazen böyle olması insanı sonra hayal kırıklıgına uğratabiliyor erken gebelik testi daha iç rahatlatıcı olabiliyor bence
Erken gebelik testi farkı oluyor anladığım kadarıyla nasıl birsey olduğu kakında bir fikrim yok ben gebelik testi dedim bunu verdiler☺️

Erken gebelik testi farkı oluyor anladığım kadarıyla nasıl birsey olduğu kakında bir fikrim yok ben gebelik testi dedim bunu verdiler☺
Erken gebelik testi diye belirtirseniz eczaneden yardımcı olurlar Bunlar daha uzun gecikmelerden sonrası için daha uygun ben erken gebelik testiyle öğrenmiştim

Eklentiler

• IMG_20191018_013629_659.webp
    IMG_20191018_013629_659.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 46
Bie kere daha test yapmanı tavsiye ederim. Yalnız sabah ilk idrarla.
erken gebelik testine hiç para vermenize gerek yok . Normal test alın.Eğer oda böyle çıkarsa sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırın tam emin olun.
Sonra da eşinize söylersiniz .
hayırlısı olsun

erken gebelik testine hiç para vermenize gerek yok . Normal test alın.Eğer oda böyle çıkarsa sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırın tam emin olun.
hayırlısı olsun
+1

• Beğen
Reactions: H E
hayırlısı olsun
Teşekkür ederim 😊

Back
X