Hamilemiyim acaba yardımmm

asya576

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2022
36
3
1
lütfen bakabilir misiniz deneyimli tecrübeli kişiler ovitrelle vuruldum üç dört gün önce ve çizgim silik sizce durum nedir

İğne etkisi olabilir 5 . 6. Günde kayboluyor, bir kaç gün sonra tekrarlayın inşallah vardır

lütfen bakabilir misiniz deneyimli tecrübeli kişiler ovitrelle vuruldum üç dört gün önce ve çizgim silik sizce durum nedir
Eki Görüntüle 2981397
3-4 gün önce çatlatma iğnesini yeni vurdunuz daha 1-2 gün olmuştur yada olmamıştır çatlayalı.
Bu kadar erken belli olması zaten mümkün değil. İğnenin etkisinden dolayı çizgi görüyorsunuz.

iğnenin etkisi pozitif çıkartabiliyor

Teşekkürler. Şimdi bir kaç gün daha bekleyip sonra tekrar tekrarlamayalım o halde

Merhaba tekrardan bugün 5.gün ve yine test yaptım yine aynı şekilde iki çizgi çıktı sizce beklemelimiyim biraz daha farklı markanın testi Buda

Sanki daha belirgin gibi geldi bu sefer test ama yanıltma olabiliyor mu acaba

Merhaba tekrardan bugün 5.gün ve yine test yaptım yine aynı şekilde iki çizgi çıktı sizce beklemelimiyim biraz daha farklı markanın testi Buda Eki Görüntüle 2982226
İğnede hcg hormonu var etkisi geçmeden test yaparsanız pozitif çıkar etkiside 10 gün sonra geçer boşuna umutlanmamanız için söylüyorum 13-14 günleri tekrarlayın daha güvenilir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…