Hamilemiyim acaba ?

Sagoleyta

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
67
6
16
30
Arkadaslar sevgilimle prezervatif ile surtunerek birliktelik yasadik. Prezervatifin icine bosaldi bosaldiktan sonra prezervatifi kontrol ettik problem yoktu. Bikez prezervatifsiz kalcama surttu. Suan adet donemim gecti 5 gun olcak bugunle birlikte cok endiseliyim. Zaten sinav stresim vardi bide bu stres eklendi ondan dolayi mi uzadi sizce pskilojim bozuldu.

Arnold Schwarzenegger'in Cezalandırıcı filminde sanal gerçeklik ile seks yapıyorlardı. Dokunmak yasaktı. O kadinin hamile kalma ihtimali ile senin hamile kalma ihtimalin aynı.

Daha kacgun surecek gercekten pskilojim bozuldu hic bisi yapamiyorum
Git test al yap, hamile olmadığını görünce rahatlar olursun. Hava değişimi, stres, ilaç kullanımı bir çok sebepten dolayı gecikme oluyor, ilişki bile yaşamamışsın hamile değilsin.

Sivilcem de çıktı regl olmadan önce çıkıyordu ama bir türlü olmadi baharat fazla tukettim onunda etkisi olur mu bilmiyorum. Ne zaman olcam ya pskilojim bozuk

10 gün bekle. Olmazsan kadın doğum druna git. Bazı hastalıklar adet gecikmesi yapar.

Diyetisyene gitmistim orda kan tahlili ve hormonal testte yaptirdim orda cikmadi hamile oldugum felan cikarmiydi olsa

Git test al yap, hamile olmadığını görünce rahatlar olursun. Hava değişimi, stres, ilaç kullanımı bir çok sebepten dolayı gecikme oluyor, ilişki bile yaşamamışsın hamile değilsin.
Canim bunlar test olayina girdiklerinde o testlerin de hepsinin bozuk olduguna inaniyorlar:) nedense tum bozuk testler onlara geliyor:) allah vermeye bi yalanci pozitife denk gelseler intihara bile kalkisirlar...

Surtunerek hele ki prezervatifle bir iliski sekli degildir. En hizli sperm dakikada 3 milim ilerleyebilir rahimde. Gercek bir birliktelikte her iki birey de saglikliysa ve ovulasyon donemiyse spermlerin yumurtaya ulasmasi ve dollenmesi en erken 24 saat icerisinde olur ve bu tum sartlar uygun olmasina ragmen %25 ihtimaldir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…