Hamilemiyim acaba

Hellosirin

Bir mucize olsun 👶🏼
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2019
41
19
3
30
Merhabalar evde doğal yöntemlerle gebelik testlerini okumuştum daha öncelerinde bir yöntemde ise idrarı kaynatarak pozitif yada negatif olduğunu öğrenebilmekten bahsediyordu daha önce deneyenler oldu mu acaba yardımcı olabilir misiniz ?
Bu teste göre idrar beyaz beyaz köpürür ve kötü koku yayılır ise pozitif gözüküyor

Test alıp yapsanız?
Şuan adetime 3 gün var 5 gün varken gebelik testi yaptım negatif çıktı
Belki erkendi bilemiyorum
Gecikmesini bekliyorum bu yöntemleri duyunca denemek istedim açıkcası doğru sonuç alan varım merak ediyorum

Ben sirkeyi bir de karbonatı denemiştim negatif çıkmıştı ikisi de o ay hamile değildim zaten ne kadar doğru bilemiyorum kimi doğru değil diyor kimi doğru diyor en güzeli sabredin gününüz gelince test yapın o işlere girmeyin hiç

Ben sirkeyi bir de karbonatı denemiştim negatif çıkmıştı ikisi de o ay hamile değildim zaten ne kadar doğru bilemiyorum kimi doğru değil diyor kimi doğru diyor en güzeli sabredin gününüz gelince test yapın o işlere girmeyin hiç
Bende çamaşır suyu ve tuzu denemiştim bunlara göre de pozitif sonuçt çıkmıştı en sağlıklısı adet geçilmesini beklemek sanırım

Back
X