Hamilemiyim acaba

Kumush jsbssjns

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2021
23
5
6
23
Merhaba kızlar benim adetimden 14 gün geçti 1 buçuk senelik evliyim ama ilişkide korunuyorduk. 33 günde bir adet oluyorum ama bu ay gecikme oldu evde test yaptım negatif çıktı 10 gün olduğunda kan testi yaptırdım o da negatif çıktı. Ara sıra mide bulantim oluyor yorgun oluyorum . Hamilemiyim acaba . Böyle bi durum yaşayan varmıdır yardımcı olurmusunuz lutfen

Bütün testler negatifse değilsindir canım bazen gecikmeler yaşanabilir bir kaç gün daha bekle olmaz isen tekrarlarsın hem korunarak nasıl hamile kalacaksınız ki

Kendi kendinizi kastığınız için belirti yaşıyor olabilirsiniz. Çünkü testte çıkmasa bile kanda çıkması lazımdı

Bazi yorumlari okuyorum da geri çekme yöntemi ile korunursa hamilelik olabilir falan diye ondan dedim . Bide bobreklerimde de ağrı oluyor bazen . 2 gündür meme uçlarında ağrı dolgunluk var
Bütün testler negatifse değilsindir canım bazen gecikmeler yaşanabilir bir kaç gün daha bekle olmaz isen tekrarlarsın hem korunarak nasıl hamile kalacaksınız k

Yok değilsin eğer hamile olsaydın kanında direk çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…