hamilemiyim acaba?

sevasya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
76
1
36
Afyon
mrblar kızlar bende neredeyse 1 seneyi aşkın 2.bebeğim için çalışmalardayım kızım 5 yaşında arası çok fazla olmasın diye geçen sene bıraktık korunmayı amaki yumurtalıklar tembelleşirmiş uzun süre korununca şuan hiç problem yok gayet sağlıklıyız eşimde bende. Bugün itibariyle adetime 3 gün var test yaptım 10 dk sonra 2.çizgi çok belli çıktı..gebelik için oluşan tüm belirtiler var kasık batmaları,halsizlik 2 gündür sabah içim bulanıyo ..bi acayip oldum birde sürekli ağlama isteyi oluştu yani 3 gün nasıl geçicek sabırsızlanıyorum..aranızda benim gibi yaşayanların fikirlerine ihtiyacım var işin doğrusu dertleşmeye ihtiyhacım var ...şimdiden teşekkürler.

mrblar kızlar bende neredeyse 1 seneyi aşkın 2.bebeğim için çalışmalardayım kızım 5 yaşında arası çok fazla olmasın diye geçen sene bıraktık korunmayı amaki yumurtalıklar tembelleşirmiş uzun süre korununca şuan hiç problem yok gayet sağlıklıyız eşimde bende. Bugün itibariyle adetime 3 gün var test yaptım 10 dk sonra 2.çizgi çok belli çıktı..gebelik için oluşan tüm belirtiler var kasık batmaları,halsizlik 2 gündür sabah içim bulanıyo ..bi acayip oldum birde sürekli ağlama isteyi oluştu yani 3 gün nasıl geçicek sabırsızlanıyorum..aranızda benim gibi yaşayanların fikirlerine ihtiyacım var işin doğrusu dertleşmeye ihtiyhacım var ...şimdiden teşekkürler.

canım silik çizgi çıktıysa yarında kanda baktırın varsa çıkar.
bence gebelik olmasaydı çizgi hiç belirmezdi.
şimdiden hayırlı olsun.ilk tebrik eden ben olayım.

Bildiğim kadarıyla ikinci çizginin daha erken çıkması gerekir, ama umarım yanılıyorumdur ve hamilesindir :49:
Yarın bir test daha yap istersen emin olmak için..

aslında 5 gün kala acon marka testle yapmıştım hiç çizgi yoktu benide heyecanlandıran bu durum inş yanılmam çok teşekkürler allahım anne olmak isteyen herkezin yardımcısı olsun..amiiiiinnnn

Benim batıma 4 gün var canım bende bugün test yaptım ikinci çizgi iki dakika sonra belirginleşti ama çok ta koyu olmadı bende de kasık batması var için sürekli bulanıyor onun dışınta akıntım var:26::26::55::55::6::6::6::24::24::24:

ben kızımda adetime 1 hafta kala test yapmıştım, 2. çizği silik çıkmıştı :16:

sanırım hamilesin :emir_bebek:

Back
X