Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek deniyoruz olmuyo, CARESİni uzatmadan yazicam.Ovilasyon testi alin.yumurtlama donemi belirleme testi arkadaslar.icinde prosbektuste aciklamayi uygulayin pozitif ciktiktan sonra 2 gun(gunde bir kere) cinsel iliskide bulunun AMA sonraki 10-15 gun cinsel iliski yok (cunku dollenmis yumurtanin rahme ulasma sureci birhafta.cinsel iliski henuz rahme ulasamamis yumurtanin akip gitmesine sebep oluyor)Allah in izniyle benim bir yil denemem sonucu bu yontemi ilk denememde tuttu ve Rabbime sukur ki 7.haftamizdayiz.Rabbim isteyen herkeze aratmadan versin.busitelerden azmi yorum okudum emin olun soylediklerimi deneyin insallah hamilelik mujdesi alirsinizarkadaslar gucumun yettigince bu bilgiyi heryere yazmaya calisiyorum cunku bebek istemek o adet gunu acaba mi demek cok cok iyi biliyorum.Rabbim tum isteyenlere versin insallah bu arada kahverengi lekelnme adet donemine denk geliyorsa korkmayin bebek mujdesi olabilir.rahme saplanmaya calisiyordur kuzucuk
![]()
canim bir tane yetmez eczanede cok pahali oluyor ben gittigidiyor adli siteden 20ovulasyon+6gebelik testini 19,90a siparis ettim 10 tane kullandim kalan on tanesini de bebek isteyen bi tanidigima verdim sende o siteye bakabilirsin.Merhaba arkadaşlar bende 8 aydır bebek istiyorum ama olmuyor. Bütün testler yapıldı hepsi temiz. Dr. stresin engellediğini söylüyor. Bu yumurtlama testini bende denemek istiyorum. Bi eczaneye sordum yok dedi siparişle geliyormuş. Hepsindemi öyle acaba? Birde kaçtane test almam gerekir 1 tane yeterlimi ve tam olarak nasıl nezaman yapmalıyım yardımcı olun lütfen...
evet canim stres hormonlari cok etkiliyor akisina birak bebegin en uygun en hayirli zamanda seninle olur.slm arkadaslar, araniza yeni katildim. öncelikle 6 aylik evliyim, bizde bir bebis istiyoruz.
Esimle bastan beri korunmuyoruz. Ama simdiye kadar birsey olmadi.
Gece Ay doktora gittim ve herseyin normal oldugunu söyledi, bana folik asit verdi. Adetim bu sefer kisa sürdü esasinda 5 gün süroyordu ama bu ay 2,5 gün sürdü. Ilk basta tek lekelenme ikinci ve geriye kalan yarim günde normal geldi simdi ise kesildi kanamam. Bas dönmesi yasiyorum, ama belki yorgunlukta ola bilir.
Allahim herkese nasip etsin .cok zor birsey isteyipte olmamasi.
Hamile olanlarida kutlarim bu arada..allahim saglikli sihatli kucaklarina almayi nasip etsin.