Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb arkadaslar öncelikli olarak adetim bittikten sonra ara ara kucuk boyutlarda gelen sari akintim var bunun sebebini cok merak ediyorum ? Bi ic hastalikmi yoksa hamilemiyimdir?
Mrb arkadaslar öncelikli olarak adetim bittikten sonra ara ara kucuk boyutlarda gelen sari akintim var bunun sebebini cok merak ediyorum ? Bi ic hastalikmi yoksa hamilemiyimdir?
Adetim bitiminden sonra gelmeye basladi
Büyük ihtimal enfeksiyonun var sarı akıntı enfeksiyon ve ya mantar belirtisidir.hamilelik belirtisi olduğunu sanmıyorum adetini erken görmen de ya düzensizlikten ya da varsa enfeksiyonundan kaynaklanmış olabilir yine de bi kan testi yaptır içinin rahat etmesi içinAdet gordum bu ay ve sadece olmam gereken tarihten 15 gun once oldum ama adetimi duzenli olarak gordum adettim bittikten sonra ise gelmeye basladi akinti bunun icin kesin bi bilginiz yokmu acaba ne olabilir
Adet gordum bu ay ve sadece olmam gereken tarihten 15 gun once oldum ama adetimi duzenli olarak gordum adettim bittikten sonra ise gelmeye basladi akinti bunun icin kesin bi bilginiz yokmu acaba ne olabilir