Hamilemiyim acaba?

edacan148

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
3
0
1
30
Merhaba, aralık 8de erkek arkadaşım birlikte olduk ama vajinall bölgeyle temas olması eşim boşaldıkdan sonra vajinamım alt kısmına biraz değdi sonra hemen sildim. Geçen ay kasım 15inde regl oldum aralık 18 hala regl olmadım bi başlangıç ağrısı falanda yok, hamilelik belirtiside olmadı 10 günde ufakda olsa bi belirti olur ama ne bi baş dönmesi bi mide bulantısı olmadı? Acaba hamilemiyim ? Adetin 2 3 gün geçikmesi normalmidir?

Adetin gecikmiştir böyle hamile kalman biraz zor. Da ben şunu anlayamadım erkek arkadaşın mı eşin mi? Eşinse sıkıntı yok ta erkek arkadaşınsa umarım hamile değilsindir....

dışarıya boşalıp vajina içine spermin girmesi milyonda bir ihtimal. hareketliler ama soğukla temas ettiklerinde ölüyorlar vajina içindeki nemli sıcak ortamı düşünürsek içeriye ulaşmadan hepsinin ölmesi büyük bir ihtimal ama olmaz imkansız demekte bu durumda biraz yanlış olur. sen içini rahatlatmak istiyorsan idrar testi almanı tavsiye ederim. hamiş kalmak için bu kadar uğraşan insan varken sen bu şekilde hamile kalmışsan da müstakbel eşinle konuşup nikah tarihinizi öne alın çünkü böyle bir mucize olduysa canına kıymak çok büyük günah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…