Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler tabii ki de hamilesiniz besbelli hemen kan verinKızlar adetime 3 gün var bugünle birlikte bugün sabah kalkamaz içinden bir his test yapmaya zorladı sanki test yaptım ve pozitif çıktı sizcede hamilemiyimEki Görüntüle 2785404
Yarin hemen kan vermeye gidicem bakalım hayırlısı inşallah Rabbim hamile kalmak isteyen herkese nasip etsin insallahTebrikler tabii ki de hamilesiniz besbelli hemen kan verin
Hemen çıktı yani 5 dakka bile olmamıştı testi yapar yapmaz elimi yıkayın dedim bi baktım pozitif o kadar test yapmıştım ki hep negatifti yani negatif konusunda nerdeyse master yapmıştım pozitif görünce sasirdimİkinci çizgi ilk 5 dk da çıktıysa hamilesin benim ikinci çizgi daha açık renkteydi
Erken test yapmışsın canım bekle biraz daha benceKIZLAR NOLUR BANA DA YARDIMCI OLUN
Bu ayın 11inde yumurtlama günüm eşimle birlikte olduk bugün sabah ilk idrarla erken testlerden yaptım bi tane ama sonuç negatif bulantım yorgunluk göğüslerimde ağrı ve idrar renginde koyuluk var ve adetime 8 gün var test beni yanıltmış olabilir mi şuan kendimi çok kötü hissediyorum lütfen beni de aydınlatın
Hayırlı olsun o zaman ilk fırsatta kan verHemen çıktı yani 5 dakka bile olmamıştı testi yapar yapmaz elimi yıkayın dedim bi baktım pozitif o kadar test yapmıştım ki hep negatifti yani negatif konusunda nerdeyse master yapmıştım pozitif görünce sasirdim![]()
Çok erken daha belli olmaz üzme kendiniKIZLAR NOLUR BANA DA YARDIMCI OLUN
Bu ayın 11inde yumurtlama günüm eşimle birlikte olduk bugün sabah ilk idrarla erken testlerden yaptım bi tane ama sonuç negatif bulantım yorgunluk göğüslerimde ağrı ve idrar renginde koyuluk var ve adetime 8 gün var test beni yanıltmış olabilir mi şuan kendimi çok kötü hissediyorum lütfen beni de aydınlatın
Yani testi mi erken yaptım şimdi hesaplıyorum da ilişkinin üstünden 7 gün geçmiş erken mi acabaErken test yapmışsın canım bekle biraz daha bence
Adetine 3 gün kala bidaha yap benimde niğde bulantı göğüslerinin her ikiside ağrıyordu ve sürekli uykum geliyordu bide ben bir hissiyatla yaptım bide ben 3 gün önce bidaha yapmıştım test negatifti bugün yapınca pozitif gördüm inşallah Rabbim sanada nasip etsin inşallahKIZLAR NOLUR BANA DA YARDIMCI OLUN
Ya ben geçen sene de kayıtlıydım buraya çok yardımcı oldu herkes bana hamileydim ama 3 aylıkken kaybettim bebeğimi ondan sonra da korunmadık bu ayda gebelik olmazsa bütün umutlarımı kaybedicemÇok erken daha belli olmaz üzme kendini
Ayyy Rabbim sana bağışlasın inşallah bugün Kandil bana da dua eder misin nolurAdetine 3 gün kala bidaha yap benimde niğde bulantı göğüslerinin her ikiside ağrıyordu ve sürekli uykum geliyordu bide ben bir hissiyatla yaptım bide ben 3 gün önce bidaha yapmıştım test negatifti bugün yapınca pozitif gördüm inşallah Rabbim sanada nasip etsin inşallah
Öyle düşünme benimde 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım senesi dolmadan Rabbim tekrar nasip etti şimd evladım kucağımda umudunu kaybetme Rabbim en kısa zamanda sana nasip eder inşallahYa ben geçen sene de kayıtlıydım buraya çok yardımcı oldu herkes bana hamileydim ama 3 aylıkken kaybettim bebeğimi ondan sonra da korunmadık bu ayda gebelik olmazsa bütün umutlarımı kaybedicem
Amin çok dua ediyorum bazen bi kar tanesi kadar bile değerim yok mu Rabbimin gözünde diye düşünüyorum onu bile rahmetle yağdırıyo Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın benimkini de inşallah bugün kendimi tamamen kaybettim artıkÖyle düşünme benimde 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım senesi dolmadan Rabbim tekrar nasip etti şimd evladım kucağımda umudunu kaybetme Rabbim en kısa zamanda sana nasip eder inşallah
Umudunu kaybetme ekimde düşük yapmıştım bugün de kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim ama pes etmek yok hayırlısını istiyoruz demek ki daha zamanına varAmin çok dua ediyorum bazen bi kar tanesi kadar bile değerim yok mu Rabbimin gözünde diye düşünüyorum onu bile rahmetle yağdırıyo Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın benimkini de inşallah bugün kendimi tamamen kaybettim artık
Allah herkese hayırlısını versin şimdi bide senin için de üzüldüm çok geçmiş olsunUmudunu kaybetme ekimde düşük yapmıştım bugün de kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim ama pes etmek yok hayırlısını istiyoruz demek ki daha zamanına var
Bugün böyle bir test yaptık ilk çizgi sılıktı diger çizgi belirgin 2-3 saat sonra böyle olmuş ben hiç birşey anlamadım o yüzden hamilemiyimKızlar adetime 3 gün var bugünle birlikte bugün sabah kalkamaz içinden bir his test yapmaya zorladı sanki test yaptım ve pozitif çıktı sizcede hamilemiyimEki Görüntüle 2785404
Ben ilk gebeliğimi bu şekilde öğrenmiştim idrarı fazla damlattığında çizgi dağılabiliyo umarım hakkında hayırlısı olur Bende anne olmak istiyorum bakalım kısmetimiz ne zaman ?Bugün böyle bir test yaptık ilk çizgi sılıktı diger çizgi belirgin 2-3 saat sonra böyle olmuş ben hiç birşey anlamadım o yüzden hamilemiyim![]()
Ben testi yaptım idrarı damlattigimda direk ikinci cigzi silik çıktı sonra biz gittik 2-3 damla daha damlattik 2-3 saat sonra baktık ki böyle dağıldı ve belirginleşti Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBen ilk gebeliğimi bu şekilde öğrenmiştim idrarı fazla damlattığında çizgi dağılabiliyo umarım hakkında hayırlısı olur Bende anne olmak istiyorum bakalım kısmetimiz ne zaman ?