S sblsvkt Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2016 11 1 1 41 14 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sblsvkt #1 Merhaba benim reglim 2 gün gecikti test yaptım biri net diğeri silik 2 çizgi çıktı Ama regl olacakmışım gibi ağrımda var.. Sizce Hamilemiyim???
Merhaba benim reglim 2 gün gecikti test yaptım biri net diğeri silik 2 çizgi çıktı Ama regl olacakmışım gibi ağrımda var.. Sizce Hamilemiyim???
asli-asli Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2015 805 517 33 14 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sblsvkt #2 İstiyorsanız inşallah hamilesinizdir :) testte silik çıktıysa büyük ihtimalle hamilesinizdir,yarın özel acilde kanda öğrenebilirsiniz :) herşey gönlünüzce olsun :)
İstiyorsanız inşallah hamilesinizdir :) testte silik çıktıysa büyük ihtimalle hamilesinizdir,yarın özel acilde kanda öğrenebilirsiniz :) herşey gönlünüzce olsun :)
B basak__ Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2016 55 33 8 14 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sblsvkt #3 sblsvkt .!.: Merhaba benim reglim 2 gün gecikti test yaptım biri net diğeri silik 2 çizgi çıktı Ama regl olacakmışım gibi ağrımda var.. Sizce Hamilemiyim??? Genişletmek için tıkla... Canım ikinci cizgin silik bile olsa hamilesin demektir hayırlı olsun
sblsvkt .!.: Merhaba benim reglim 2 gün gecikti test yaptım biri net diğeri silik 2 çizgi çıktı Ama regl olacakmışım gibi ağrımda var.. Sizce Hamilemiyim??? Genişletmek için tıkla... Canım ikinci cizgin silik bile olsa hamilesin demektir hayırlı olsun
S sblsvkt Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2016 11 1 1 41 14 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi sblsvkt #4 bu sabah bir daha test yaptım bu defa negatif çıktı kafam allak bullak oldu yaa