Ben evlendiğimde ilk ilişkimde hamile kaldım ... o kadar hazırlıksızdım ki ve bu kadar erken olabileceğini hiç düşünmemiştim çünkü daha önceden yumurtalığımdan kist alınmıştı... adet tarihim yaklaştığında bütün adet belirtilerini gösterdim ( sancılar , göğüs ağrısı vs ) ama olmam gereken tarihten 2 gün geçince test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim ... sabaha kadar ağladım ... Bilmiyorum belki hazır olmadığım için belki o dönem yaşadığım durumlardan dolayı ama ben çok zor geçirdim ... Günde en az 8 defa kusuyordum 2 güne bir serum takılıyordu ... sürekli enfeksiyon kapıyordum ve ilaç kullanıyordum .. kalp rahatsızlıklarım başladı ritm bozukluğu göğsümde batmalar ... tiroidim yükseldi... benim için hamilelik çok sancılı bir süreçti... hatta bunu söylediğim için utanıyorum ama bebeğin beni zehirlediğini düşünüyordum .... Doktorum beni bir psikoloğa yönlendirmişti o dönem ... Ama sonra geçen hafta bugün bebeği kaybettik zaten ....Şimdi de kanamalar ağrılar ve kaybetme psikolojisi suçluluk ... Offf niye bu kadar uzun anlattım ki bu konuyu ... Özür dilerim arkadaşım konunun çok dışına çıktım ... Şimdi de kafamı toparlayıp sana bi öneride bulunamıyorum tekrar özür dilerim ...
bunu anlayabilmenizin tek cagresi test adetiniz 2 gun gecikmis testi yapin kafaniz rahat olsun belirtilerle anlamaniz biraz zor cunku adet belirtileriyle ayni oluyor genelde uyku artisi ve sık tuvalet ihtiyacida genelde olur ama herkeste farkli olabilir tabii bulanti durumuda herkeste farkli oluyor benim ilk 3 ayim zor gecti her sabah kusardim :/ ama arkadasim hic bulanti yasamadi cok rahat gecti hamileligi
doktora gittim hamile deyilmisim umitlenmisttim hamileyim diye yine olmadi, ama uzulmektte istemiyorum herseyde bi hayir var yeterki sagligim yerinde olsunda gerisi gelir :) sadece belimi usutmusum, cok kötu agriyordu ölecek gibiydim...
benimde bi arkadas hic bulanti olmadigini söyledi, ilk baslarda inanmadim ama megerse dogruymus kimileri rahat gecirebiliyor hamileligini... Umarim bende hamile kalirsam kusmam, rahat geciririmhamilelik belirtilerini biliyorum ama kimilerde bel ve kasik agrilari oluyormus... benimde belim agriyinca bi an öyle dusundum...
üzülme bundada vardır bir hayır.İnsallah en uygun zamanda sağlıcakla gelsin bebişin dunyanıza.Hepimiz bekliyoruz sen,ben ve bizim gibiler o kadar çokki Allah sabırlar versin inşallah hepimize,yüzlerimizi güldürsün.
tsk ederim canim artik eskisi kadar cok uzulmemeye calisiyorum hayata bi kere geliyoruz herseyde bi hayir vardir elbette :)
saglik olsunda gerisi gelir, biz kendimize bakamadikttan sonra bebis nasil sahip olacagiz?? aminnnn insallah bebek hasretiyle yanip tutusanlara allahim bi an önce kavustursun... ben daha 2 senelik evligim biraz benciliik etmis gibi olmak istemem... kimileri 10, 20 senedir cocuklari olmuyor Allahim önce onlara versin sonra bana :)
ahhhh canim benim kiyamam sana öncelikle basin sagolsun inanki cok uzuldum yasadigin bu aciyi derinden hissettim, kendimi senin yerine koydum cok zor durum gercekttenHamilelik gercektten cok zor bi surec kimileri rahat gecirebiliyorlar mide bulantilari olmuyorr misal benim arkadasim hic kusmadigini söyledi... bi kuzenimde enfeksiyon nedeniyle 3 ay erken dogurdu hepimizde cok uzulduk ama o guzel Allahim öyle bi mucize verdiki simdi o bebis 5 yasinda masallah diyim Allahim nazarlardan korusun onu... bende doktora gittim gecen hamile deyilmisim, sadece belimi usutmusum ama o nasil bi agriydi resmen ölecek gibiydim... Canim sana ne diyim bilmiyorum böyle bi durumda nasil teselli edecegimi bielmiyorum sadece sunu söyliyebilirim kendini uzuptte harap etme, herseyde bi hayir var bide böyle dusun hic isyan etme, ben baslarda isyan ediyordum cocugum olmuyor diye esimde kiziyordu isyan etme sonra Allahin gucune gider diye, o bizler siniyor sabrimizi deniyor diyordu gercekttende cok dogru.. dogru bi zamanda verecek ben buna butun kalbimle inaniyorum, sende inan lutfen hayat mucizelerle dolu bunu hic bi zaman unutma kendini daha fazla uzuptte sagligindan olma, dunyaya bi kere geliyoruz hersey insalar icin...
egerki icini dökmek istersen bana yaz canim herzaman dinlerim, insanlara yardim etmeyi cok seviyorum :)
Allah yardimcin olsun canim umarim birazda olsa iyisindir aklim sende kaldi....
doktora gittim hamile deyilmisim umitlenmisttim hamileyim diye yine olmadi, ama uzulmektte istemiyorum herseyde bi hayir var yeterki sagligim yerinde olsunda gerisi gelir :) sadece belimi usutmusum, cok kötu agriyordu ölecek gibiydim...
benimde bi arkadas hic bulanti olmadigini söyledi, ilk baslarda inanmadim ama megerse dogruymus kimileri rahat gecirebiliyor hamileligini... Umarim bende hamile kalirsam kusmam, rahat geciririmhamilelik belirtilerini biliyorum ama kimilerde bel ve kasik agrilari oluyormus... benimde belim agriyinca bi an öyle dusundum...
amin inşallah.Allah mübarek günlerde hiçkimseyi evlatsızlıkla sınamasın.Ama olacaksada hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Canım ... Şu mesajdaki samimiyeti inan en yakın çevremden bile görmedim çok teşekkür ederim Allah razı olsun ... İnşallah en yakın zamanda senin de her şey istediğin gibi olur ....
hayırlısı olsun üzülmeyinde zaten çocuksuzda geçirilecek o kadar güzel vakit ve yapılacak şey varki ben çocuklu bir insan olarak çocuksuz çiftlere imreniyorum bunuda çok samimi söylüyorum allah hayırlı zamanda versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?