ahhhh canim benim kiyamam sana öncelikle basin sagolsun inanki cok uzuldum yasadigin bu aciyi derinden hissettim, kendimi senin yerine koydum cok zor durum gercektten

Hamilelik gercektten cok zor bi surec kimileri rahat gecirebiliyorlar mide bulantilari olmuyorr misal benim arkadasim hic kusmadigini söyledi... bi kuzenimde enfeksiyon nedeniyle 3 ay erken dogurdu

hepimizde cok uzulduk ama o guzel Allahim öyle bi mucize verdiki simdi o bebis 5 yasinda masallah diyim Allahim nazarlardan korusun onu...

bende doktora gittim gecen hamile deyilmisim, sadece belimi usutmusum ama o nasil bi agriydi resmen ölecek gibiydim... Canim sana ne diyim bilmiyorum böyle bi durumda nasil teselli edecegimi bielmiyorum sadece sunu söyliyebilirim kendini uzuptte harap etme, herseyde bi hayir var bide böyle dusun hic isyan etme, ben baslarda isyan ediyordum cocugum olmuyor diye esimde kiziyordu isyan etme sonra Allahin gucune gider diye, o bizler siniyor sabrimizi deniyor diyordu gercekttende cok dogru.. dogru bi zamanda verecek ben buna butun kalbimle inaniyorum, sende inan lutfen

hayat mucizelerle dolu bunu hic bi zaman unutma kendini daha fazla uzuptte sagligindan olma, dunyaya bi kere geliyoruz hersey insalar icin...
egerki icini dökmek istersen bana yaz canim herzaman dinlerim, insanlara yardim etmeyi cok seviyorum :)
Allah yardimcin olsun canim umarim birazda olsa iyisindir aklim sende kaldi....