Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma iğnesi olmadıysanız eğer 10 gün geçtiyse yumurtlamanın üzerinden yapın çıkar. Çatlatma iğnesi olduysanız içeriğinde beta hcg olduğu için hatalı pozitif gösterebilir onda da 15 gün bekleyin iğneden sonra. Ben klomenle hamile kaldım Rabbim size de nasip etsin inşallah.
Çatlatma iğnesi olmadıysanız eğer 10 gün geçtiyse yumurtlamanın üzerinden yapın çıkar. Çatlatma iğnesi olduysanız içeriğinde beta hcg olduğu için hatalı pozitif gösterebilir onda da 15 gün bekleyin iğneden sonra. Ben klomenle hamile kaldım Rabbim size de nasip etsin inşallah.
Arkadaslar adetten 1 hafta once iliskiye basladik uc gun arka arkaya sorum su hamile kalsam adet olurmuyum? Yani bu adetimdede belli olma olasiligi varmi?yoksa hamile kalmis olsam diger aydanmi belli olur?