Hamilemiyim? Acil Yardım lutfen

Busrasez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
3.534
2.101
133
29
Arkadaslar merhaba yumurtlma günümü hesapladm ogunleede esimle birllte olduk. Ben anne olmak cok istiyorum yeni evliyiz belirtilerim sunlar kasiklqrimda az agri goguslerimde şişkinlik idrara çok cikma akintim çok yorgunluk cok yaşıyorum erkenden uyuma zor kalkmak birde icimde sanki hissedyrmregl gunume 10 gun var adetmi olcam blmyrm sizce Hamilemiyim? Arkadaslar düşüncelerini zi yazarsanız sevinirim :KK15::KK46:

Canım insallah hamile sindir ama hamilelik belirtileri ile adet belirtileri çok benziyor En iyisi bir hafta daha bekleyip kan değerlerine baktir canım.

Regl gününü gecmesini beklcm gecerse hemn yaptrcm kan , ,tahlili ins hislerim dogrudr :)

10 gün belirti için çok erken.
Ben 7. haftadayım sizdeki kadar belirtim var diyemiyorum.
İnşallah hamilesinizdir ama kendinizi bu kadar dinlemeyin daha çok erken.

İnşallah hamilesindir. Fakat şuanki yaşadıkların tamamen psikolojik.
Adet belirtisi ile aynı hamilelik belirtileri sen şimdilik birazcık daha dayan heyecan yapmadan. Allah gönlüne göre versin :)

10 gün belirti için çok erken.
Ben 7. haftadayım sizdeki kadar belirtim var diyemiyorum.
İnşallah hamilesinizdir ama kendinizi bu kadar dinlemeyin daha çok erken.

Anldm canm okudm brdada herksn belrtleri farklyms ondn dedmde belkide degldr blmyrm morlm col bozuk k bozuk bu konuda anlcnz:(

Kafaya takarak olmasını erteliyoruz hep.
Ben de sizin gibi yaptım ve olmadı.
Kafamdan attığım ay nasılsa olmaz dedim ve oldu.

Haklsin cn kaynnamda da yeni evliyiz çocuk olsa ne guzel olur dye başımın etini yiyor o yuzdn anlican

Haklsin cn kaynnamda da yeni evliyiz çocuk olsa ne guzel olur dye başımın etini yiyor o yuzdn anlican

Çevreyi hiç takma.
Biz 8 senelik evliyiz ve daha bu yaz denemeye başlamıştık.
Her söyleyene lafı soktum bir daha soramadılar.
Herkes bizden ümidi kesmişti olmuyor sanıyorlardı.

Çevreyi hiç takma.
Biz 8 senelik evliyiz ve daha bu yaz denemeye başlamıştık.
Her söyleyene lafı soktum bir daha soramadılar.
Herkes bizden ümidi kesmişti olmuyor sanıyorlardı.
Anladm esime solicem dua et cnm ins hamile olurum:)

İdrar testini atar mısın canım resmini birde kaçıncı denemenizdi ?

Canm iki gun once yaptm attm testi anlcn yumurtlama zamni ogrendmki adetn bittgi gun birlkte oldgndada oluyrms o zmnlarnda degerlendrdim bakalm bgn yapcm kan testi hayrlsyla cıkar. :)

Back
X