- 11 Nisan 2016
- 454
- 535
- 103
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucunu yaz merakla bekliyorm idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar :) testin resmini atar mısın
Cok mutlu oldummm ALLAH bagislasin canimmmmCanm idrar testi yaptm hamileyim bugun kan testi yapcm :)
Cok mutlu oldummm ALLAH bagislasin canimmmm![]()
Aa var diyince ben cok sevinmistim idrarda var cikti kanda cikmadimi nasil oldu öyleYokki bagslasn kan testi yaptm deglmsm nye idrar testi ole oldu cktı anlamdm cok uzuldm ya artk kafayada takmcm uzulmk istemyrm![]()
Canim Benim de su an bir hafta var adetime.insan psikolojikmenen cok etkiliyo kendini.bende cok etkiliyorum mesela kendi mi. Asiri BEL agrim var.mormalde asetime 2 yada 3gun kala olurdu BEL agrim.ama bende senin gibi bekliyorum gunumun gelmesini bakalim sonuc ne olacak.mevlam gonlune Gore versin Canim.fazla takma.gerci takma deyince de takilmamazlik yapilmiyor.herseyin hayirlisi
Mevlam herseyin hayirlisini versin Canim sakin olmuyor olmaz diye dusunme.hic ummadigin anda mevlam nasip eder.hakkimizda hayirlsii.zaman gecmek bilmedigi icin bakalim nasil gececek bu hafta.gerci ben dayanamayip test yaparim sanirim onumuzdeki hafta.Yok canm bu saatten sonra dusnmyrm artk cocugu ALLAH buyuktur isteyen herkese yüce rabbim verir ins cnm seninde iyi hBerlerini alrz![]()
Hayirlisiyla kucagina alirsin ins bebegini.atalar bosuna demiyor.istenir bela diyeMadem yeni evlisin hayatini yasa milleti takma. Cocuk oldumu geri donus olmuyo valla. Benim 7aylik evliyken oldu sonra coo pisman oldum keske en azindan 2sene gezseydim tozsaydim diye ama malesef is isten gecmisti :) Buarada gercekten cocuga cok odaklaninca olmuyo. 2.ye hamileyim guya korunuyorduk nasil oldu bilmiyorum. Dogru duzgun kocamin yuzunu gprdugum yoktu valla. Rabbim verdimi veriyo demekki gonlunuzi ferah tutun vakti vardir.
Mevlam herseyin hayirlisini versin Canim sakin olmuyor olmaz diye dusunme.hic ummadigin anda mevlam nasip eder.hakkimizda hayirlsii.zaman gecmek bilmedigi icin bakalim nasil gececek bu hafta.gerci ben dayanamayip test yaparim sanirim onumuzdeki hafta.
Madem yeni evlisin hayatini yasa milleti takma. Cocuk oldumu geri donus olmuyo valla. Benim 7aylik evliyken oldu sonra coo pisman oldum keske en azindan 2sene gezseydim tozsaydim diye ama malesef is isten gecmisti :) Buarada gercekten cocuga cok odaklaninca olmuyo. 2.ye hamileyim guya korunuyorduk nasil oldu bilmiyorum. Dogru duzgun kocamin yuzunu gprdugum yoktu valla. Rabbim verdimi veriyo demekki gonlunuzi ferah tutun vakti vardir.
Amin canim sagolasin. Rabbim tum isteyenlere hayirli saglikli evlatlar versin insAllah.