hamilemiyim acil

cansuhayal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
2
0
1
35
Merhaba..

7-8 aydir ilişkiye giriyoruz ve bu ay 3 paket Norlevo hapı kullandık nolur nolmaz diye adet olmam gereken gün tekrar yaptık tabiki korunmalı ama prezervatifde bir sıkıntı oldu çıktı ama hemen farkettik hiç bir orgazm olmadı 4. Gün ve hala adet olmadım haptan dolayı olabilir mi? Hiç bir agrim yok korkuyorum yardımcı olur musunuz kızları

ertesi gün hapları adette gecikme yapabilir. Ama 1 ayda 3 kez kullanmak çok yanlış hormonların tamamen alt üst olmuştur gecikmesi normal o yüzden...

Leblebi gibi yuttugun ertesi gün hapinin dengeni alt ust etmesini bir kenara birak koruma etkisinin ne kadar olduğu şüpheli....Ayrıca düzenli bi cinsel hayatınız var neden doğru düzgün korunmayi tercih etmiyorsunuz anlamıyorum...
Soruna gelirsek 2 cevabı var
Ya hamile sin
Yada haplardan dolayi adet döngün altust olmuş durumda...

kzlar silik cizgiyi goruyormusunuz ? acaba testin cigisi olabilir mii

Eklentiler

• 20150831_185131.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 165
  • 20150831_185122.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 154

Ne kadar sure bekleyelim veya test mi yapmamız lazım..

bir ayda 3 tane hap mııııı? aman allahım.... kendine hiç mi acımadın?

Beklemesen daha iyi olur senin adjna
Git bi kan ver 1 buçuk saat sonra en gec sonucu alırsın
Olmadı eczaneden gebelik testi al onu yap

Ne entetesan milletiz seksi biliyoruz ama sonuclarindan bi haberiz...buraya yazan kadar google amcaya sor o sana söyler herseyi tek tek...

kullandiin hapin 1 yil boyunca toplam 3 kez den fazla kullanilmamasi gerektiini bilio musun? hormonlarinla oynuosun sana yazik sevgiline olan bisi yok nasi olsa. su an o kadar cok oynamis durumdasin ki hormonlarinla hamilelik desem diemem hap duzenini bozuodur desem diemem cunku sen vucut fonksiyonlarini mahvetmissin. ayrica rahimde incelme yaptiinin da farkindasindir umarim ilerde bi gun cocuk yapmak istediinde bugunlerine donup umarim pisman olmazsin ben napmisim die!!! git bi test al gecikme yasiosan hersey olabilir cnk. degilsen de bundan sonraki iliskilerinde daa dikkatli ol dogum kontrol hapi kullan en azindan bari.

merhaba kızlar .. ben bu ay preesed jel var ya onu kullandım. bu ay hislerim çok farklı hamile gibi hissediyorum
sat 10 ağustos. en son adetim 5 gün gecikmeli geldi, parçacıklı ve yoğun geçmişti. o 10 içinde de başlarda yoğun en son da lekelenme şeklinde bitti. size sorum şu. adetin 10 ,12,14,16,18,20,22.. ilişkiler böyle devam etti.ben 12 ve 14 . günlerde bi tuhaf oldum.yani şüphelendim. şöyle ki iki gün falan göğüslerim yandı ve uçları sızladı. özellikle bir gün hangisiydi hatırlamıyorum 12 veya 14. günki ilşkiden sonraki gün acayip fena oldu uçları..üfledim inanın. güneş yanığı gibi cayır cayırdı o bölgem :O .. ve bu ay kasık ağrım bel ağrım o zamandan beri hiç geçmedi. sabahları ara ara midem bulanıyor. iştah konusunda çok değişken oldum. acayip bi uyku hali ve yorgunluk yaşadım.hala da yaşıyorum. bi ara akıntım oldu sarı-beyaz arası. göbeğim çok şişti bi anda kilo almış gibi 3 aylık gebe gibi duruyorum.duygusal değişikliklerim de var. bat a 7- 8 gün var göğüslerim biraz hassas ve uçları dik dik. bunlar belirti olabilir mi acaba ya ? jel den dolayı biraz daha umutluyum. hayırlısı ama bu ay 7. denememiz. Rabbim inş bana da nasip etmiştir anneliği :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…