Hamilemiyim acilll

kbradlbdk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2023
42
6
16
31
silik çizgi çıktı adetim 2 gün gecikti hiç beklemeden direk böyleydi sizce hamile miyim? Çok stresli ve panik halindeyim

Ben çizgi görüyorum gebe olabilirsin benimde bir gün gecikti yapmaya korkuyorum

İlk basta bir sakin ol ama var gibi duruyor istenmeyen bir gebelikmi
Merhaba bana da yardımcı olur musunuz ilk defa ovülasyon ile denedim 12si pikti gerekli değerlendirmeleri yaptım o günden beri ince ince kasık batmalarım bugüne kadar sürdü bazen daha sert ama regl gibi değildi sonra kaşıkla bacak arası kramp yaşadım iki gün bugün adet olmam gerekiyor olmadım midem alt üst durumda resmen yemek yesem bile midem çok kötü oluyor bulantı gibi değil böyle daha farklı bir şey içim çekiliyor yani mide bulantısından çok kötü oluyorum hiçbir regl belirtim yok ağrılarım dün kesildi bugün hiçbir ağrım olmadı sadece mide rahatsızlığı yaşıyorum yani 9 aydır deniyorum hep bir belirti yaşıyorum ama bu defa farklı şeyler hissediyorum. 6 gündür şeffaf parlak akıntım var yoğun bir şekilde sürekli hiç bu şekilde olmazdı gebelik olabilir mi ovülasyonum koyulaştı bu arada bugün adet günüm. Test ne zaman yapmalıyım innovita gebelik testi var elimde

Eklentiler

• IMG_8446.webp
    89,8 KB · Görüntüleme: 31
Suan daha belli olmaz gibi ama emin olamadm 2 gun daha bekleyin regli sancisida olabilir

Suan daha belli olmaz gibi ama emin olamadm 2 gun daha bekleyin regli sancisida olabilir
Bugün hiç sancım olmadı normalde adet olacaksam bir saat sonra olucam derim ve olurum o derece belli olur karnımda hiçbir şey yok sadece şişkinlik var ağrılarım kesildi birkaç gündür zaten regl ağrısı gibi değildi yani bir gün gecikmem var test için iki gün mü diyorsunuz

Gecikme ne kadar gecse o kadar net belli olur ama smdiden testiniz varsa yapin derim bende dun yaptm asirir silik belki yok bile bende agustos 29 da oldum eylul 29 da oldum eylul12 de tekrar regli oldum ekimde 4 de oldum 2 gundur gogislerime dokunamayacak kdar aciyor kasiklarimda batma var ama ben beklicem

Eklentiler

• IMG_3529.webp
    210,5 KB · Görüntüleme: 25
Lekenin hemen yaninda gorebilicekmisin bilmiyorum

Evet silik çizgi görüyorum ya var gerçekten çok silikte olsa
Sana durumu soyle anlatayim ben folik asit kullaniyorum bunu hamilelik icim artisi varmi bilmiyorum . Son 1 haftadir asiri idrara cikma var dedim herlde usutuyirum asiri yorgunluk var hep uyumak istiyorum goguslerim dokunulmayacak kadar hassas durumda dun esime sariyordum uyurken hareket etti o aciyla uyandm bian sandmki ustume cikmis tepiniyor oyle bi aci dedim test yapyim ama reglim gecen aydan karisti biraz suanda oldummu olucakmiyim hic bir bilgim yok bu yuzden bekleyecegim

Umarım vardır ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…