Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dahamı koyu olması lazım pekinegatif
İyide kuruma izi saatler sonra çıkar bu 2 dk da çıktı son eklediğim de bugün ki hemen çıktı ikinci çizgi bugün daha koyu oldusizin testinizde ikinci çizgi yok idrarın kuruma izi o gördüğünüz. inşallah gebe olduğunuzda göreceksiniz ikinci çizgi var mı yok mu diye düşündürmeyecek kadar net olacak silik dahi olsa. stres yapmadan denemeye devam edin
Hanım efendi ben çok iyi biliyorum diye birşey mi yazdım yorum yazmayabilirdiniz böyle saçma bişey yazana kadar ne kadar kaba bir üslübunuz varhanımefendi siz madem çok iyi biliyorsanız neden burada soruyorsunuz? ikinci çizgi değil diyorum test pozitif değil idrar çizgisi o gördüğünüz pembe bile değil
Kaset çizgi bozuk kesinlikle.Bugün kaset test de yaptım onda da çizgi hemen belirdi
Zaten bekliycem ama çizgi bozuk değil gayet düz çıktıKaset çizgi bozuk kesinlikle.
Diğerlerinde bende çizgiyi göremedim. 1 hafta daha bekleyin varsa zaten 2 günde 2 kati artar o da teste yansır
Bozuktan kast edilen boyanın dağılmış olması aslında , evet ikinci çizgi görünüyor ama boyanın dağılmış olması bozuk teste yorumlanır. Umarım güzel haberler alırsınızZaten bekliycem ama çizgi bozuk değil gayet düz çıktı
Kırıcı olmanın mantığı var mı? Güzellikle açıklayabilirsiniz.hanımefendi siz madem çok iyi biliyorsanız neden burada soruyorsunuz? ikinci çizgi değil diyorum test pozitif değil idrar çizgisi o gördüğünüz pembe bile değil
Kaset testinizde bir sorun var. Çizgiler dışında oluşan herhangi bir lekede testin bozuk olduğu gözükür zaten. Erken gebelik testinde net birşey göremedim birkaç gün daha beklerseniz belki kesinleşirHanım efendi ben çok iyi biliyorum diye birşey mi yazdım yorum yazmayabilirdiniz böyle saçma bişey yazana kadar ne kadar kaba bir üslübunuz var
Kırıcı olmanın mantığı var mı? Güzellikle açıklayabilirsiniz.
Kaset testinizde bir sorun var. Çizgiler dışında oluşan herhangi bir lekede testin bozuk olduğu gözükür zaten. Erken gebelik testinde net birşey göremedim birkaç gün daha beklerseniz belki kesinleşir
Anladım canım teşekkür ederim zaten bir kaç gün daha bekleyip kan vericem en garantisi o sonuç daKırıcı olmanın mantığı var mı? Güzellikle açıklayabilirsiniz.
Kaset testinizde bir sorun var. Çizgiler dışında oluşan herhangi bir lekede testin bozuk olduğu gözükür zaten. Erken gebelik testinde net birşey göremedim birkaç gün daha beklerseniz belki kesinleşir
hanımefendinin yazdığını okumadınız heralde? pozitif değil o kuruma çizgisi diyorum hayır kuruma çizgisi hemen çıkmaz diyor. bir diğer arkadaşımız kaset test bozuk diyor hayır test bozuk değil diyor. madem o kadar iyi biliyorsa bize sormasına gerek yok. tanımadığım insanı nazlayacak ya da ikna etmek için iki kat açıklama yapacak kadar tahammülüm yok benim sizin varsa nazlayabilirsinizKırıcı olmanın mantığı var mı? Güzellikle açıklayabilirsiniz.
Ya sen neyin kafasını yaşıyorsun bacım iyimisin senhanımefendinin yazdığını okumadınız heralde? pozitif değil o kuruma çizgisi diyorum hayır kuruma çizgisi hemen çıkmaz diyor. bir diğer arkadaşımız kaset test bozuk diyor hayır test bozuk değil diyor. madem o kadar iyi biliyorsa bize sormasına gerek yok. tanımadığım insanı nazlayacak ya da ikna etmek için iki kat açıklama yapacak kadar tahammülüm yok benim sizin varsa nazlayabilirsiniz
Ya sen neyin kafasını yaşıyorsun bacım iyimisin senneyin hırsını alıyorsun ki bizden beğenmiyorsan gelme yazma yorum yapma senin efsane düşünce ve yorumlarına hasret kalıp da beklemiyorum bizide ne olur yalvarıyorum nazlama ne oldu kocanla mı kavga ettin akşam kaynananla mı yattın neyin hırsı bu hiç gebelik yaşamadığım için anlamaya ve yaşayarak öğrenmeye çalışıyorum insanlar beni nazlasın diye de beklemiyorum benim açtığım posta da yazma anlamamız kıt bizim tahamül seviyeni zorlarız sonra
![]()
Teşekkür ederim canım hayırlısı olsun herşey vaktini beklermiş elbet vardır vaktiKullandığın testler hangi marka. Yalancı pozitif çıkaranlar değil di mi ? Adet gününse hiç testle ugraasma direkt kan vermek dahaa iyi. İnşaallah vardır![]()
Haşa benim sana üslup öğretme gibi bir çabam yok senin anladığın dilden konuştum o kadardemin üslup dersi veriyordu birileri
Benim anladığım dilde konuşabilmen için görgü kurallarını öğrenmen gerekir önce. Burada soru soruyorsun ve sana gayet nazik bir dilde cevap veriyorum iyi bir temennide bulunarak çocuğun olsun diye. Sana yardımcı olmaya çalışan bir insana ukala bir tavırla karşılık veriyorsun. Asıl bu ne “ben bilirim” hırsı? Biliyorsan neden soru soruyorsun, bilmiyorsan neden bilmişlik yapıyorsun mesela? Bilmeyen sorar açıklama yapılır orası ayrı ama kimse kimsenin ukala tavırlarını tolere ederek açıklamak zorunda değil. Anladın?Haşa benim sana üslup öğretme gibi bir çabam yok senin anladığın dilden konuştum o kadar